Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy belezúgtatok egy énekesbe/színészbe?
Persze hogy volt, 13-14 éves koromban.
El is mondom kibe: a Westlife egyik tagjábaXD
Kibe vagy lettél szerelmes?
Most is előfordul, hogy sokat látok egy színészt a tv-ben, vagy koncertfilmet mondjuk, és nagyon megtetszik, aztán mindent megkeresek róla a neten:)
én 23 vagyok
Nem akarom elárulni:-)Egyébként nem olyan ismert, de zenész, és állatira bejön, szóval a köv. koncertjére tuti elmegyek, és megpróbálom felcsípni
:-)
Ohh, tizenévesen velem is sokszor volt, aztán kinőttem.Erre én is 22 vagyok és megint visszaköszönt ez a dolog.:)
Majd "kinövöm" megint.(vagy nem)
Ha rajongóként állsz oda, szerintem kizárt.(max egy éjszaka)
Ha normális emberként kezeled és mondjuk nem úgy akarsz ismerkedni, hogy autogramm, fénykép, "hűdeimádlak", akkor talán.
Nálam sose volt ilyen. Annál okosabb voltam, hogy tudjam esélyem se lenne egy hírességnél se. Másrészt nem vágyom az ismertségre :)
16/L
Miért ne lehetne esélyed?
Ha nem egy külföldi világszerte ismert zenészbe zúgsz bele, hanem egy hazai zenészbe.
Ugyanolyan emberek és ugyanúgy vágynak kapcsolatra. Én ismerek sok ilyen zenészt(szintén zenész vagyok). A lényeg, hogy tényleg ne úgy menj oda, hogy te mekkora sztár vagy, meg stb. Hanem kezdj el vele beszélgetni, mond,hogy tetszett neked amit csinált, aztán hívd el mondjuk egy sörre nyugodtan, a téma meg jön magától. Persze ha szimpatikus vagy neki.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!