Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik az "igazi"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az "igazi"? És mitöl "igazi"?

Figyelt kérdés
Tudom, ezt érzi az ember, de mégis...
2012. ápr. 1. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
ha rá van írva h made in china.. akkor hamis.. :DD
2012. ápr. 1. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek abban, hogy mindenki számára csak egy alkalmas ember van a földön. Úgy gondolom, hogy az "igazit" 20 év házasélet teszi "igazivá" és a "megtalálásához" meg elég annyi, hogy a párodat előnyben részesíted a saját érdekeiddel szemben (ésszerű határok között persze).
2012. ápr. 1. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

biztos hogy léteznek szinte "egymásnak teremtett" párok de szerintem ez csak véletlen. és általában nem is találnak egymásra. mindenki keresi azt, akihez leginkább illik, van hogy szerencsével jár, van hogy nem.

de sajnos rövid az élet ahhoz hogy megtaláljuk az "igazit", így be kell érnünk azzal aki van.

nem tudhatjuk hogy lesz e jobb nála, vagy ő az aki mellett le kell élnünk az életünket.

2012. ápr. 1. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Létezik, esély arra hgogy megtalálod kb annyi mint az 5ös lottóra, azaz 41 000 000 az 1hez.
2012. ápr. 2. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

"Létezik, esély arra hgogy megtalálod kb annyi mint az 5ös lottóra, azaz 41 000 000 az 1hez."

Inkább 1 a 41 000 000hez:D

ha úgy lenne ahogy írod, aránytalanul boldogok lennénk:)

2012. ápr. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!