Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk és nagyon hiányzik! Mi tévő legyek?
Ha nagyon megbántott, akkor legyél büszke és ne alázkodj meg neki, nem szabad! Keress mást, randizz, szórakozz, igyál bort a bánatodra!!! Segíteni fog, hidd el!
Most én is nagyon boldogtalan vagyok, rettentő szomorú vagyok a férjem mellett, ha nincs itt, akkor sokkal boldogabb vagyok...mert ő csak szomorítani tud és annyira elegem van hogy nem fogom ezt szó nélkül hagyni...
Hozzám se szól egész nap.
Tegnap egész nap a szüleinél volt, engem itt hagyott szokás szerint bezárva a 4 fal közé. Aztán este 7-kor hívtam, hogy megkérdezzem, mikor jön haza.
Ez a baja és egész nap hozzám se szól, ha meg igen, ordibál velem, hogy elege van belőlem! :(( Neki van elege, amikor abszolút nem törődik velem csak unottan ül magának a tv előtt, vagy pedig arról ábrándozik hogy anyukájával akar lenni??? Minek vagyok akkor én? Cselédnek, ágyasnak??? Kb. ennyinek tart, ezért vagyok neki...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!