Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhat társat egy 25 éves nő?
Munkahelyen, egyetemen,buszon,konditeremben,könyvtárban,kévázóban,boltban...
Bárhol ahol megfordul.
Én tudnék neked egy pasit egy baratomról van szó 32 éves orvos sokat dolgozik elfoglalt ezért nem tud ismerkedni. van pénze is a külseje átlagos kicsit mackós szőke. A volt csaja sokáig hitegette még hogy összejönnek de aztán dobta végleg. A srác is folyton panaszkodik hol lehetne már egy igazi társat találni mert ő összeköltözésre majd házassagra gyerekre vágyik már. Jófej amugy. Érdekelne?
Amugy még ismerkedni lehet szinte mindenhol fitness klub , vonaton, plázában én ezeken a helyeken ismiztem mert bulikba nem jártam. Már férjnél vagyok. Az meg fóiskolai szerelemként kezdödött. Sok sikert neked!
kedves 13:16-os!
az a helyzet, hogy ezt fordítva a pasik is szintén így gondolják....hogy azok akik nekik tetszenének nők, azok már foglaltak.....amúgy bárhol lehet ismerkedni...mármint az esély mindenhol megvan rá, csak sehol sem 100%
Az meg egy általánosító vélemény, hogy a 30-as pasik vagy elváltak vagy gyerekük van vagy házasok!
A környezetemben élők közül ez legyen 100 30-év körüli pasi +/-2-3 év , a nagyrészük, NEM vált még el soha, nincs is gyermekük és elég sok az egyedülálló is....
27/d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!