40 éves nő hol vagy hogyan találhat társat magának?
Megpróbálhatnád a társkereső oldalakat..
love.hu
www.szivkuldi.hu/tars
Itt is nézz körül. Ingyenes oldal, fényképet is feltehetsz. A bemutatkozásban add meg a kritériumok között, kik kíméljenek. Így leszűkül/het a válaszolók köre. Lehet, hogy hosszú játszma lesz, de hidd el: nem reménytelen.
A Love.hu szerintem is nagyon jó oldal. 40 éves vagyok, tavaly február 24-én regisztráltam magam az oldalon, 25-én írt nekem egy fiú, elkezdtünk levelezni. Március 9-én találkoztunk, aztán egyre szorosabb lett a kapcsolatunk.
Októberben volt az eljegyzésünk, novemberben az esküvőnk, idén február 26-án pedig megszületett szerelmünk gyümölcse Bianka, akinek éppen ma volt a keresztelője. :)
Igaz, hogy 120 km távolság volt köztünk, de a szerelem nagyobb volt a távolságnál.
Ebből látszik, hogy érdemes várni, nekem egy nagyszerű pasival sikerült megismerkednem.
Sok sikert neked is hozzá.
járj el sok helyre, ne ülj otthon mindig
Járj el sétálni, oda ahol sok ember jár, vagy uszodába, fürdőbe, biliárdozni... ilyen helyeken is rádtalálhat valaki:)
Én is csak a netet tudom ajánlani. Pontosíts az adatlapon, hogy kit nem keresel, iratkozz fel többre, hátha.
Nekem összejött, és engem is megtaláltak bunkók, csak alkalmisok, de nem is foglalkoztam velük.
Remélem sikerül! :)
Chatelj, itt biztos találsz párt magadnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!