Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség ezért valakivel összejönni?
Már több éve verseket írok és megpróbálok minél több helyzetet, érzést megtapasztalni.
7 hónapja összejöttem egy csajjal, most először fordult elő, hogy szerelmes lettem én is, ő is, ez volt a "boldog kapcsolat", ilyen még nem volt.
Nagyon sokat adott nekem (sok verset írtam), viszont még mindig nincs hűtlen kapcsolat, elhidegülés, az én részemről egy oldalú, stb.
Ezeket minél előbb át kéne élni.
Fájdalmas volt, de ezért kellett szakítani a barátnőmmel is.
Ez szemét dolog?
21F
Szép dolog, ha múvészi érdemekkel akar megmaradni az utókornak, de ki kell ábrándítsalak: sajnos manapság az igazán jó költők nevét sem ismerik túl sokan. Másrészt iskolai anyag... Már a Nyugatosok utáni költőkre is csak ímmel-ámmal van idő az irodalomoktatás keretei közt.
Egyébként fogsz te még szívni az életben, szóval direkt nem kell felégetni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!