Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan pattinthatnám szét az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan pattinthatnám szét az egyetlen legjobb barátnőmet a barátjával?

Figyelt kérdés
Tavaly lettünk a legjobb barátnők, és amíg ő össze nem jött a bunkó barátjával, addig minden remek volt. A srácot mindenki utálja, a suliban egyetlen barátja sincs, sulin kívül sem hiszem, hogy lenne neki. Velem az első találkozás óta baromi flegma, pedig én mindig normális vagyok mindenkivel. Ezen kívül baromira unom már, hogy a barátnőm miatta hanyagol és kb. soha nem ér rá semmire vagy ha igen, akkor az nagyon nagyon ritkán fordul csak elő és akkor is csak pár órára. Ezért az jutott eszembe, hogy szétpattintom őket (tudom, hogy ez nem szép dolog, de engem most nem érdekel, hogy mi szép és mi nem szép, meg akarom csinálni!). Azt szerintem meg tudnám oldani, hogy a srácot kirúgják az iskolából. Igaz, hogy úgy még nem fognak szakítani, de legalább napközben tudok majd ellene lobbizni és talán sikerrel le is tudnám beszélni a barátnőmet róla. Vagy pedig nem rúgatom ki a srácot a suliból, hanem valahogyan viszályt szítok közöttük és szakítanak. Ehhez várnék ötleteket, de arra nem vagyok kíváncsi, hogy mennyire nem helyes. Tudom, hogy nem az, de most a legjobb barátnőmmel való barátságunk a tét. Ha együtt maradnak, arra rámegy a barátságunk, az tuti.
2012. márc. 31. 23:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
"A srác mérhetetlenül bunkó" - már kihez képest????
2012. ápr. 1. 00:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem önző vagy. Csak magaddal törődsz, egyes egyedül csak az számít neked, hogy a barátnőd kizárólag veled foglalkozzon és senki mással. Nézz már magadra! Itt nem a barátságotokról van szó, csakis rólad. Azt hiszed, hogy minden körülötted forog?

Mi ez a duma, hogy veled nem találkozik, elhanyagol, nincs rád elég ideje... b@sszameg, én egyetemre járok, még magamra sincs időm, nemhogy arra, hogy fél napokat töltsek azzal, hogy körbeugrálom az ilyen önző embereket magam körül, mint amilyen te is vagy (szerencsére a baráti társaságomhoz nem tartozik ilyen egoista, önző, selejtes alak, mint te), és képzeld, érdekes módon nekem az összes barátom meg én is összetesszük a két kezünket, ha van akár csak egyetlen rohadt óránk a másikra, vagy arra, hogy összeüljünk, megigyunk egy kávét és közben váltsunk egymással pár szót.

Kapj már az agyadhoz kislány! Nem mindig minden csak rólad szól!

Amúgy meg közöd nincs hozzá, hogy kivel jár a barátnőd és kivel nem. Az ő élete, az ő dolga. Neked beleszólásod nincs. Nehogy már még majd te mondd meg, hogy kivel járhat és kivel nem. Azt nem akarod véletlenül helyette eldönteni, milyen ruhát vegyen fel reggel a suliban? Vagy mit egyen reggelire? Egyáltalán ehet az engedélyed nélkül?

Te jó ég... Nőj már fel! Komolyan, ki vagyok hűlve rajta, milyen idióta, sekélyes emberek élnek manapság a földön...

2012. ápr. 1. 01:54
 23/30 anonim ***** válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy a fiút behívnák elbeszélgetésre, ahol közlik vele hogy kirúgjak és ennek az okát is, ami a te panaszod lesz, és a tanár a neved is megmondja hiszen azért rúgják ki mert tett veled vmit. Szerinted nem fogja megtudni a barátnőd igaz? :D
2012. ápr. 1. 03:06
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miket nem tesz a féltékenység!

Igen kérdező, te féltékeny vagy a barátnődre, amiért neki van valakije, neked meg nincs. Amit mondjuk ilyen mentalitással nem is csodálok, messziről kerülni kell is téged. Bosszúálló kis hülye vagy, aki azt hiszi, hogy jogában áll mások életébe beletaposni csak a saját önzősége miatt.

Neked fogalmad sincs arról, miről szól egy barátság! Hát mindenesetre nem arról, hogy ha a "barátnőm" szerelmes mer lenni az engedélyem nélkül, akkor a pasiját kirúgatom, az fix. Ráadásul ilyen béna, kitalált indokkal, felhasználva a kapcsolatokat, ez undorító. Felteszem abba bele se gondoltál, hogy a barátnőd meg ez a srác szeretik egymást, és boldogtalanok lennének egymás nélkül, ugye? Neked csak az jár a kis agyadban, hogy _te_ megkapd azt a figyelmet, ami szerinted neked _jár_. Nőjj már fel!

2012. ápr. 1. 07:33
 25/30 LazyJones ***** válasza:
100%

Lehet, hogy tévedek, de úgy tudom, igazgató egyszemélyben nem rúghat ki senkit, max a tantestület, ráadásul tanköteles kor alatt biztosítani kell olyan iskolát, ami átveszi a diákot.

Amúgy meg kérdező: te beteg vagy, szedj rá gyógyszert.

2012. ápr. 1. 08:06
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, de egy szánalmas önző csitri vagy. Egyrészt nincs jogod beleszólni a barátnőd kapcsolatába, akármilyen bunkó is a pasi. Másrészt a helyedben nem nevezném magam barátnőnek. Egy barátnő nem áskálódik a másik ellen - még ilyen esetben sem. Harmadrészt pedig gondolkozz el azon, hogy ha ezért a pasiért hanyagol, nagy valószínűséggel ha más pasija lesz, ugyanezt fogja csinálni. Akkor minden pasit elüldözöl mellőle?? Ez a kirúgatom, mert az igazgató a család régi barátja duma meg... Elkényeztetett apuci kicsi lánya lehetsz. Rádférne, hogy valaki helyretegye a dolgokat a fejedben.

Lehet lepontozni.

2012. ápr. 1. 10:17
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

húha. :O

ne haragudj, de fordított esetben, TE hogy éreznéd magad, kedves kérdező?

adott egy csodálatos pasi, aki bár nem túl népszerű, veled olyan édes és udvarias, és a tenyerén hordoz! aww*.* totális rózsaszín köd:) el tudod képzelni? voltál már szerelmes?

őrületesen boldog vagy, minden olyan rózsaszín, és tökéletes és a föld fölött lebegsz pár centivel :D úgy érzed, minden tökéletes, és az is marad, mert ő megvéd minden bajtól, és benne vigaszt találsz, hiszen ő olyan varázslatos. és neked találták ki:)

ráadásul egy suliba jártok, majd a gyerekeiteknek mesélhetitek, amikor a portás smacizáson kapott titeket a folyosó végén :D a suli miatt minden szünetben találkozhattok. olyan jó ez így. legszívesebben minden apró pillanatban vele lennél. a jegyeid is javulnak, a kedved is. és ezt nem ronthatja el semmi, de semmi. :)

aztán egyik pillanatról a másikra a drágaságot kirúgják a suliból, mert a legjobb barátnőd beköpte valami csínyért.

csalódtál bennük. és ami még rosszabb, a drága, ő tagadja, h ez történt volna. hazudik neked... hogy teheti...? minden beszürkült. a barátnőd már nem tud megvigasztalni, mert benne is csalódtál... és ő hogy tehette? téged árult el...

elvesztettél egy szerelmet és egy barátnőt...

a tavaszi szünetben még minden olyan szép volt... aztán egy hét múlva minden szürke...

szerintem fontold meg, kedves kérdező, hogy mennyit ártasz vele a barátnődnek. és megéri-e. ha igaz barát vagy, nem sajátítod ki. ez a későbbi párkapcsolataidban is majd megoldás lehet: hagyni kell járni a maga útját.

99%, hogy kiderül, hogy te voltál, lehet, hogy mégse rúgják ki a srácot, és örökre elveszted a lányt. és lehet, h téged vágnak ki a suliból. és apukád el tudod képzelni, h mennyire nagyot fog benned csalódni??

ha mégse derülne ki, amire alig látok 1% esélyt, akkor pedig marad a bűntudat, hogy egy alapból jóravaló, jótanuló fiú jövőjét szúrtad el. vagy ilyesmi. és tönkretetted a barátnődet egy pár hónapra. de akár évre is.

de tudod, aztán megint lesz pasija. és lehet h még őt is el tudod mellőle marni, de a harmadikat már nem. mert akkor már tudni fogja biztosan, hogy te vagy az, aki aláássa a dolgait.

szóval szerintem kapd elő a jobbik énedet, meg a csini virágos szoknyádat, és pasizz be te is. vagy szerezz új barátokat.

a barátnődnél el fog múlni a rózsaszín köd, nem sokára. és akkor veled is fog foglalkozni. ezt magam példájából is tudom. addig pedig hagyd élni. nem éri meg belekavarni az életébe.

2012. ápr. 1. 10:38
 28/30 anonim ***** válasza:
13%
Bazi egyszerű, mond azt a barátnődnek, hogy a pasi kikezdett veled,és most visszautasítottad, de ha nem fejezi be vele a kapcsolatot, akkor legközelebb nem hagyod ki, sőt el is fogod szeretni tőle (ezt az elszeretős dolgot elég lesz poénosan is megemlíteni, úgyis érezni fogja hogy ettől a pillanattól te vagy a domináns "nőstény")!:))))
2012. ápr. 1. 16:28
 29/30 anonim válasza:
100%
Én a legjobb barátom óvoda óta ismerem, azóta még mindig tartom vele a kapcsolatot és mindig számíthatok rá. Kb 1 éve van 1 barátnője akit utálok, de tudod hogy vagyok? Ő a legjobb barátom, ha őt ez teszi boldoggá engem nem érdekel. Úgyis elválnak majd előbb utóbb, a barátság meg nem szűnik meg. Ha olyan dolgokra vetemedsz mint amiket fent írtál akkor te nem legjobb barátnő vagy, hanem egy utolsó sunyi szar.
2012. ápr. 6. 11:24
 30/30 anonim válasza:

Jesszusom.. Egyet mondok! Te nem barátnő vagy, te egy önző RAGADÁNCS vagy,akinek valószínűleg az érzelmi intelligenciája nagyon mélyen van.

Szerintem állj le a szerekkel:D

2016. okt. 12. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!