Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pattinthatnám szét az egyetlen legjobb barátnőmet
a barátjával?
Figyelt kérdés
Tavaly lettünk a legjobb barátnők, és amíg ő össze nem jött a bunkó barátjával, addig minden remek volt. A srácot mindenki utálja, a suliban egyetlen barátja sincs, sulin kívül sem hiszem, hogy lenne neki. Velem az első találkozás óta baromi flegma, pedig én mindig normális vagyok mindenkivel. Ezen kívül baromira unom már, hogy a barátnőm miatta hanyagol és kb. soha nem ér rá semmire vagy ha igen, akkor az nagyon nagyon ritkán fordul csak elő és akkor is csak pár órára. Ezért az jutott eszembe, hogy szétpattintom őket (tudom, hogy ez nem szép dolog, de engem most nem érdekel, hogy mi szép és mi nem szép, meg akarom csinálni!). Azt szerintem meg tudnám oldani, hogy a srácot kirúgják az iskolából. Igaz, hogy úgy még nem fognak szakítani, de legalább napközben tudok majd ellene lobbizni és talán sikerrel le is tudnám beszélni a barátnőmet róla. Vagy pedig nem rúgatom ki a srácot a suliból, hanem valahogyan viszályt szítok közöttük és szakítanak. Ehhez várnék ötleteket, de arra nem vagyok kíváncsi, hogy mennyire nem helyes. Tudom, hogy nem az, de most a legjobb barátnőmmel való barátságunk a tét. Ha együtt maradnak, arra rámegy a barátságunk, az tuti.
Meg fogja tudni. Az iskolában gyorsabban terjednek a pletykák, mint gondolnád. Ha valóban a legjobb barátnője vagy, kivársz. Írtd, hogy most nagy a szerelem, szerintem egy-két hetet kell adni neki, és rád is lesz majd ideje.
2012. márc. 31. 23:57
13/30 anonim válasza:
és akk mivan ha bunkó a csávó, meg ilyen, olyan, amolyan?
a barátnőd választotta, sztem senki nem tartott fegyvert a homlokához, h na most pedig összejössz vele, mert ha nem, kiloccsantom az agyad. ha megüti a bokáját vele, akkor megüti, mindenkinek a saját bőrén kell megtanulnia a leckét.
2012. márc. 31. 23:59
14/30 A kérdező kommentje:
Döntöttem. Kapnak tőlem 2 hetet. A jövő hét úgyis csak 3 napos, aztán szünet. Az utána következő héten lesz még 2 nap szünet, 3 nap iskola. Ennyit kapnak tőlem. Ha nem mennek szét 2 hét múlva vasárnapig, akkor kirúgatom a srácot a suliból, ha addig nem érkezik ide valami szétpattintós terv. Szerintem ez korrekt ajánlat. Köszi a segítséget mindenkitől.
2012. ápr. 1. 00:04
15/30 anonim válasza:
Esetleg próbaképpen, ha van rá lehetőséged "eressz rá" egy másik fiút a barátnődre, vagy egy lányt a fiúra. Ha szét nem is mennek ennek hatására, de talán egy veszekedést sikerülhet kijátszani vele, bizalmatlanabbak lesznek egymással szemben, onnantól meg már könnyebb dolgod van.
Ha ez nem jön be, akkor meg rúgasd ki.
2012. ápr. 1. 00:08
16/30 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Nem is értem honnan ez a mérhetetlen nagy egó a mai tiniknél... Komolyan azt gondolod hogy csak mert apukád régi barátja az igazgató, te csak besétálsz hozzá és a kedvedért mindenféle ok nélkül kirúgja a srácot?
Ez nem egy hollywood-i film hanem a valóság kiscsibe...
Egyébként pedig ki vagy te hogy eldöntsd ki illik a barátnődhöz és ki nem?
Mellesleg ha talál mást, vagy te találsz neki "megfelelőt" akkor szerinted nem ugyan ez lesz és hanyagolni fog mert nagy lesz a szerelem?
2012. ápr. 1. 00:13
17/30 anonim válasza:
Várj, várj, félreértettél. Nem azt mondtam, hogy két hét múlva szét fognak menni, hanem hogy két hét múlva már "jól fognak lakni egymás társaságával", és a barátnődnek több ideje lesz rád. Azt javaslom, várd meg a két hetet, és utána BESZÉLJ a barátnőddel.
2012. ápr. 1. 00:14
18/30 anonim válasza:
Ha kamu,ha nem,benned elég negatív dolgok tombolnak,nem vagy teljesen százas.Ha valaki ellen elkövetsz valamit,azt ugye tudod hogy az élet később veled is ezt fogja produkálni,már csak ez miatt se akarnék rosszat másnak.
2012. ápr. 1. 00:14
19/30 A kérdező kommentje:
#16: "Komolyan azt gondolod hogy csak mert apukád régi barátja az igazgató, te csak besétálsz hozzá és a kedvedért mindenféle ok nélkül kirúgja a srácot?"
Nem, viszont kitalálhatok egy szívszorító történetet, hogy az a srác ezt meg azt akarta kérni tőlem...amit ha előadok itthon tuti, hogy apáék kirúgatják a srácot és talán még a barátnőm is szakít vele és Happy End. :)
2012. ápr. 1. 00:16
20/30 anonim válasza:
Ha kirúgatod akkor tudni fogja, és valószínűleg szétveri hálából a hülye fejedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!