Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyelőre bemutatkozom, én egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andrusenko kérdése:

Egyelőre bemutatkozom, én egy 27esztendős férfi vagyok felső oktatást végeztem. A facebook kinek befolyásolta a kapcsolatát?

Figyelt kérdés
A barátnőm sok pasit bejelöl akik ismeretlenek és lajloklja, nem tudom de engem idegesít mert egy fajta flörtnek veszem. Most távolság is van köztünk mert kiment külföldre dolgozni, és engem zavar az, hogy egyetlen kommunikációs eszközünk a internet és ritkán ír ha fellepik néha inviisble ben van. Rákérdeztem és azt mondta fáradt és csak fellépett, hogy nézze meg az emailját és közben Facebook, latom , hogy lajkolt egy strácot megint , meg kérdeztem, ha fel tudsz lépni a facebookra nekem mert nem írsz , hogy hogy vagy stb. Engem zavar és kérek tanácsokat nem akarok bele szólni uralkodónak lenni de engem zavar, megértem mindenkinek meg van a magán szférája de vannak határok.Én mindig a párkapcsolatomban a biztonságot preferálom, hogy ne legyen a barátnőm féltékeny stb. De én nem érzek így biztonságot.
2012. márc. 31. 22:57
1 2 3
 21/28 Napkiraly ***** válasza:
100%
ahogy elnézem a helyesírást és a szövegezést, nem te vagy az álamfő?
2012. márc. 31. 23:57
 22/28 anonim ***** válasza:
utolsó! bearanyoztad a napomat:D
2012. ápr. 1. 00:31
 23/28 anonim ***** válasza:
ilyen kis apróságon múlik a kapcsolat, akkor az már nem kapcsolat és annál jobb minél előbb véget ér. Találsz ta kint külföldön értelmesebb csaj tis magad mellé, aki inkább felhív téged, mint vadidegeneket likeolgat.
2012. ápr. 1. 12:06
 24/28 anonim ***** válasza:

Megmondom neked őszintén, hogy én akkor viselkedtem így, mikor már torkig voltam az akkori párommal és úgy alapvetően a kapcsolattal. Akkor még az msn volt a népszerű, emlékszem, hogy csomószor letiltottam a barátomat, hogy ne lássa, hogy fent vagyok vagy épp rejtve kapcsolódtam. Szóval elég egyértelmű, hogy ez a kapcsolat a végét járja. Ha valakit szeretek és fontos, annak nap 24 órájában elérhető vagyok neki és Ő az első, akivel megosztom, ha történik velem valami.

Egyébként pedig ne haragudj, de a mondatszerkesztésed, írásképed, nyelvhasználatod valami elképesztően gyér...

2012. ápr. 1. 13:59
 25/28 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a helyes írásomért, a hangsúlyt nem a helyes írásra szántam mivel nem dolgozatot írtam, a másik dolog, hogy nálam ez a fórrumozás éjjel történt mind1 nem keresem a kifogásokat hanem ez van. Itt nem a helyes írást kell nézni hanem miről is szol a dolog. Nagyon szépen köszönőm azoknak és mindenkinek aki próbált segíteni valamint tanácsokkal bombázni engem. Igen nálam baj van a racionalitásommal mivel nem néztem az emberi tulajdonságokat és nem agyaltam egyfolytában azon, hogy vajon miért van így ahogy van ez nálam. Tudjátok ha kezdem nagyon enni magam és találgatni, hogy a barátnőm vajon most mit csinál és ragozhatnám ezt tovább, nos rengeteg energiámat fel emésztené. Az utolsó kommentáló története az nagyon meg fogott és meg kérdezném a hölgyikét, h mi késztette arra ,hogy letiltotta a barátját, mi volt az az idegesítő dolog benne ami erre a cselekedetre késztette a hölgyikét?
2012. ápr. 1. 14:59
 26/28 A kérdező kommentje:
Én nem értem azokat az embereket akik fikázzák a másikat és nem a kérdés lényegére válaszolnak.Ha valaki hibátlanul ír egy dolgozatot vagy egy projektet az a projekt vagy a dolgozat minőségét képviseli de mivel egy egyszerű közvélemény kutatásra létrehozott fórum oldal ezért nem tartom jelentősnek a helyes írást ezen az oldalon.
2012. ápr. 1. 15:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, te külföldi vagy ugye? ha igen, akkor tényleg nem érdemled meg, hogy bántsanak, de elárulom akkor, hogy a magyar helyesírás a kultúránk része és elég érzékeny pont:D
2012. ápr. 1. 19:19
 28/28 Napkiraly ***** válasza:
Jólvan na , elnézést kérek, nem is annyira neked szólt ez :)
2012. ápr. 1. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!