Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanaz történik. Először megtetszik egy lány, ilyenkor eleinte elkezdünk szemezni. Aztán kicsivel később elkezdünk beszélgetni, és úgy szép lassan elkezdünk összejönni,találkozgatni. Mindig laza vagyok és természetes,önmagamat adom, azt látják rajtam először a lányok,h kicsit bunkó vagyok, mert alapjáraton ilyen vagyok, viszont ha megtetszik valaki,akkor megváltozom, ha már tetszik a lány,akkor már nem vagyok vele bunkó,csak egy kicsit(mert ugye alapjáraton az vagyok), és mindig igyekszem a kiszemelt lány kedvében járni,tehát megpróbálok kedves lenni vele,pedig nehezemre esik,és az a baj,h ilyenkor túlságosan meg tudom szeretni,és túlságosan jófej leszek vele, de nem úgy h papucs vagyok,mindig megőrzöm a méltóságom és sosem alázkodom meg...a kedvességet úgy értsd h meglepem valamivel,vagy csak a szívemen viselem a sorsát,érdeklődöm felőle , és akármi baja van,én nem bírom megállni,h ne segítsek neki. Ha mondjuk szomorú,akkor megnvettetem ,ha valami nem megy neki,akkor segítek neki benne,ha nem érzi jól magát,ötleteket adok neki,h h lehetne jobb. Tehát amolyan jószándékú tanító mesternek tűnhetek a lány szemében. Egy segítő,akire lehet számítani,aki megvéd,aki szeret. De sosem lógok a lány nyakán,csak akkor segítek,ha szüksége van rám. Mindig felnéznek rám a lányok,de valahogy mégsem jön össze. Mivel általában én vagyok a domináns,így sosem tesznek barát zónába,hanem egyik pillanatról a másikra otthagynak,és nem keresik többé a társaságomat. sosem értem,h miért. Ez minek köszönhető,mi lehet a baj velem? Hol szúrom el?
2012. márc. 31. 14:31
 1/3 A kérdező kommentje:
25/F
2012. márc. 31. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
A leírás alapján sehol sem szúrod el, egy segítőkész barát, akire mindig lehet számítani, minden nő álma. Talán nem jó lányokat választottál eddig: olyanokat, akiknek talán csak a külsőd tetszett, vagy ilyesmi, szóval gondolom, azért dobtak egy idő után mind, mert nem tudták értékelni a jó tulajdonságaidat, a segítőkészségedet. Olyan lányt keress, aki a belső értékeidért szeret, aki megbecsüli azt, hogy ilyen megbízható és jó szándékú vagy.
2012. márc. 31. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
kicsit tagold a gondolataidat - is. Nem kell azonnal a nyakukba zúdítani mindent.
2012. márc. 31. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!