Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyelőre bemutatkozom, én egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andrusenko kérdése:

Egyelőre bemutatkozom, én egy 27esztendős férfi vagyok felső oktatást végeztem. A facebook kinek befolyásolta a kapcsolatát?

Figyelt kérdés
A barátnőm sok pasit bejelöl akik ismeretlenek és lajloklja, nem tudom de engem idegesít mert egy fajta flörtnek veszem. Most távolság is van köztünk mert kiment külföldre dolgozni, és engem zavar az, hogy egyetlen kommunikációs eszközünk a internet és ritkán ír ha fellepik néha inviisble ben van. Rákérdeztem és azt mondta fáradt és csak fellépett, hogy nézze meg az emailját és közben Facebook, latom , hogy lajkolt egy strácot megint , meg kérdeztem, ha fel tudsz lépni a facebookra nekem mert nem írsz , hogy hogy vagy stb. Engem zavar és kérek tanácsokat nem akarok bele szólni uralkodónak lenni de engem zavar, megértem mindenkinek meg van a magán szférája de vannak határok.Én mindig a párkapcsolatomban a biztonságot preferálom, hogy ne legyen a barátnőm féltékeny stb. De én nem érzek így biztonságot.
2012. márc. 31. 22:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lehet az lessz csak en mindent meg akarok erteni es meg beszelni. Tulsagosan szeretem me ez az egy lany aki eletembenennyire meg fogott de egy ido utan meg valtozott.
2012. márc. 31. 23:38
 12/28 anonim ***** válasza:
Tedd egy kicsit féltékennyé és nézd meg mit reagál ha te is likeolsz egy csajnál.
2012. márc. 31. 23:38
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem hiszem , hogy feltekennye tudom tenni

:)

2012. márc. 31. 23:41
 14/28 A kérdező kommentje:
Romantikus bolond vagyok az a baj es mindig probalom menteni a menthetot es keves lany fog meg engem ezert is ragaszkodom ennyire.
2012. márc. 31. 23:42
 15/28 anonim ***** válasza:

hallod, ha már "felső oktatást' végeztél, helyese írni megtaníthattak volna..

amúgy, nem a facebook a hibás..s még valami: én is szoktam likeolni ismerős srácok képeit, dolgait, az nem jelenti azt, hogy őket like-olom, hogy tetszenek nekem. attól még a kép, videó, akármi, amit megosztott, tetszhet...

2012. márc. 31. 23:42
 16/28 anonim ***** válasza:

szerintem 27 évesen lehetnél annyira férfi,hogy megmondod neki,hogy ne járkáljon ki külföldre kalandorkodni,mert melletted a helye.

amiről meg képzelegsz,az álom,főleg ha tényleg ilyen kis udvaroltatós,kalandorlelkű a hölgyemény.

ha akarod őt,akkor neked ugyanúgy játszmához kell folyamodnod.

szóval ha bármilyen szinten kétejt érzel,akkor manipulálnod kell,de legalábbis felmérni a helyzetet.

bár ezzel,hogy kiengetted,szerintem annyi neki.

2012. márc. 31. 23:43
 17/28 anonim ***** válasza:
mondjuk, hogy ismeretleneket bejelöl, az már gázosabb. de tényleg ismeretlenek az ő számára? speciel az én exem (mi is külföldön lakunk, ott ismerkedtünk meg), egyik otthoni ismerősömet sem ismerte, szóval ő is mondhatta volna, hogy én "ismeretleneket" jelölgetek. pedig csak neki voltak ismeretlenek.
2012. márc. 31. 23:44
 18/28 A kérdező kommentje:
Amugy nem vagyok magyar :) elnezest a helyes irasert.
2012. márc. 31. 23:46
 19/28 A kérdező kommentje:
Babysitterkedik a baratnom es ithonistracokat lajkol , en nem tudom, hogy mert kerdeztem de mindig elterelte es kiakadt, hogy feltekeny vagyok stb
2012. márc. 31. 23:48
 20/28 anonim ***** válasza:
ok, ha nem vagy magyar, megbocsátható. mi vagy?
2012. márc. 31. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!