Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvel vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban aki egyik nap beszól, másik nap meg kérdezi hogy miben tudna nekem segíteni. Ez így megy szinte egész héten. Karácsonykor a tanárok kaptak ajándékot;a férfiak pálinkát. Én elvetttem a kosárból nehogy beleigyon(szereti az alkoholt 13! évesen)és magamhoz szorítottam majd elfordultam tőle. Aztán jött és szorosan átölelt. Utána pedig megette a sütimet. Midig azt gondolom hogy egy bunkó tajparaszt, de úgy érzem hogy a szívem mélyén szeretem. Mit csinálhatnék? Veletek történt ilyesmi?2012. márc. 31. 12:12
1/1 anonim válasza:
Most komolyan a lányok az ilyen palikra buknak? 13 évesen szereti az alkoholt? Téged is megkérlek, 2 hét múlva ne írd ki, hogy miért szemét minden pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!