Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek én már nemtudom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek én már nemtudom. HELP!?

Figyelt kérdés
én egy 21 éves srác vagyok és van egy 17 éves barátnöm és vannak jelek amiket rossznak veszek...egy éterembe ülök és fogom a kezét és szembe vagyok vele fordulva háta mögött van egy ajto ott belép egy srác és a csajom nyaka majd kicsavarodik ugy leste és mosolygot egy ideg lettem ..utána elengetem a kezét ezt észre is vette ,,, pár percel pedig egy másik srác az ablakot csukta be sorba mikor hozzán jutott ugy 2 m-re volt tölünk hátal persze akkor meg a szemével követte mig oda nem ért az ablakhoz és majd a szemem elött stirölte fentröl lefele a seggéig én felcseszödtem rá.. egy másik stori a csajom nekem dicsekszik hogy mien sexy kigyurt jo testü csávot látott komiba nekem mondja a pasijának na ez már tulzás volt...de ha én csak egy csaj felé is nézek akkor ö már elcsavarja a fejem ez mit? mi ez? ez számomra érthetettlen!
2009. jún. 15. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A barátnődbe nem szorult semmi tisztelet! S ahogy írod,szerintem a szerelem is elmúlt,vagy múlófélben van. Ha többször csinál ilyeneket,mondd meg neki a véleményed,és ha nem változik,hagyd ott! Tudod ki tűrné az ilyesmit!

És ez érvényes fiúra is,lányra is!

2009. jún. 16. 05:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, inkább IQ-ra gyúrjál! És botrányos a helyesírásod is!
2009. jún. 16. 08:29
 13/15 A kérdező kommentje:
ez a két icq-s hát mit szoljak hozzátok? igen balfa..szok vagytok egy dolog hogy laptoprol irtam és itt más mert én géprül szoktam irni segg..ffejek...olyan butaságot tudtok irni néha válaszkén a töbség hogy egyeltalán nem is azt kérdeztem...csak azok irnak érthetetlenségeket ide mert irigyek még csajuk sem volt .. luze..rek vagytok..ez pedig az én véleményem volt....aki meg rende választ irt annak meg köszönöm...ám már megbeszéltünk minden problémát a csajommal és csak jobban összehuzott minket ez a vita..egyébkén nagyon gyönyörü!!
2009. jún. 19. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Meg legalább olyan értelmes is lehet min Te!.....:(
2009. jún. 20. 14:32
 15/15 A kérdező kommentje:
ezt mire érted hogy olyan értelmes mindt én?
2009. jún. 26. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!