Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek én már nemtudom. HELP!?
hűséget fogadott nem vakságot!!!!
2009. jún. 15. 18:54
hát úgy látszik a barátnőd nem nagyon szeret!(jóh nem vakságot fogatál+ő sem ,de akkor is)
mi a párommal ő 22/F, ÉN 17/l MINDÍG KITÁRGYALUNK MÁSOKAT, DE NEM ÚGY STÍÖLJÖK LE A MÁSIK NEMET H. AZ A MÁSIKAT ZAVARJA(Bár ilyen még nem volt)
Szerintem mehet a csak mást után, a piros úton!!!
ints neki tiszta forgalom mentes utat!!!
2009. jún. 15. 18:55
nyugodtan néz másik lányt!!söt ugy h meg is jegyezze!!ha megkérdi hogy miért volt?!akkor hivatkozz rá!amit lehet neked lehet nekem is alapon!ha nem teccik neki hagyd ott,(attol függ miota vagytok együtt)mert elöbb utobb megcsal(tapasztalat)
2009. jún. 15. 18:57
cink:SÉn is megszoktam nézni:P:Pde nem amikor együtt vagyunk...te te meg ha öt zavarja ne nézegezsd:PÉsmond meg neki h téged ez zavar beszéljetek...ha nem beszéltek minden eromlik ne csak türj!!!
2009. jún. 15. 18:58
szerintem ezt mihamarabb beszéljétek meg.
De már én is gondolkoztam hogy mit csinálnék ilyen helyzetbe, hát, elpoénkodnám a helyzetet.
Legrosszabb esetbe is rád figyel és nem a másik srácra.
2009. jún. 15. 19:00
Persze, hogy nem vakságot fogadott, de ez azért már túlzás!
Mond meg neki, hogy zavar, hogy ennyire feltűnően bámul más srácokat, és ha továbbra is ezt teszi, akkor neked is jár hogy ugyanígy lányokat nézegess.
Meg hogy neked ecsteli azt a jó testű csávót! Az eszem megáll, nincs benne egy kevés tisztelet sem feléd?!...
Kérdezz rá, hogy azért mondja-e, mert szeretné, hogy te is úgy nézz ki, mert ez is elképzelhető...
21/L
2009. jún. 15. 19:01
Nyilas jegyben született a lelkem! Semm igáz, ilyen és kész........ismerem jól a fajtáját...én is az vagyok:)Attól még szeret téged!
2009. jún. 15. 19:04
második válaszoló vagyok, én is nyilas vagyok
pff....
erről ennyit:-)
2009. jún. 15. 19:17
9/15 A kérdező kommentje:
helloka köszönöm a válaszokat van amit megprobálok majd én 21 évess srác vagyok ö meg 17 éves csaj és nagyon szeretem öt .. ám én is sportos alkat vagyok már 3 éve gyurok felsö testre por nélkül de valahogy még sem engem néz ez nagyon fáj nekem..de szeretem öt,,de mikor nekem dicsekszet azzal a sexi pasival na ott nekem egy végem lett még az érzéseim is megváltoztak haragszom rá..de szeretem öt..öltem meg már szerelmet de nem akarom mégecer átt élni =((....
Boldogtalanok a lelki szegények? Ember, téged olvasva kiismertem teljes belső valódat. Nem sok, így ne is csodálkozz, ha a külbecseddel nem tudsz lekötni egy lányt 20 percnél tovább. Gyurjál IQ-ra, vazeg!
2009. jún. 15. 21:11
Kapcsolódó kérdések: