Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "csajom"nak 2 pasija van....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "csajom"nak 2 pasija van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet. Szóval van 1 lány, akivel "járok" de nem hivatalosan, és ennek a lánynak van egy csávója, akivel megbeszélte, hogy kötetlenebb a kapcsolatuk, tehát mind a ketten tudunk egymásról. A lány és köztem már minden volt. Azzal magyarázza azt, hogy nem szakított még a másik fiúval, hogy "amíg nem érez irántam többet, mint iránta, addig nem tudja ott hagyni" és a "szíve felém az esze pedig felé vonzza" Ez mind szép és jó csak én mindeközben szétroppanok... Most nem tudom, hogy fejezzem be ezt az egészet, vagy harcoljak tovább, lesz ami lesz.

17/F

2012. márc. 31. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:

"Elvileg" nincs jogod kérdőrevonni, hiszen tudtad - és így mentél bele. Ezzel együtt ugye változik az ember, az érzéseivel egyetemben. Beszéld meg vele, de ha nem vet véget a másik kapcsolatnak, a helyedben kilépnék, bármennyire is szeretném, mert így csak tönkremész...

Azért drukkolok!

2012. márc. 31. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:

túl fiatal vagy még egy ilyen kapcsolathoz.

neked rendes kapcsolat, szerelem kell jelenleg.

az ilyet hagyd meg az idősebbeknek! ;-)

2012. márc. 31. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Dugd meg párszor, csak vigyázz h ne szeress belé! Az ilyenek többet nem érdemelnek.
2012. márc. 31. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.Te több vagy mint ez a csaj...
2012. márc. 31. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!