Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekattant a csajom? Vagy miért ilyen?
Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt, és a kapcsolatunk elején voltam vele bulizni meg a haverjaival, és ott volt az a csaj is, aki általánosban bejött és vele keringőztem. Lekaptam a fenekét és a mellét, és benne maradt a gépemben. Barátnőm meglátta, nem tagadtam csak mosolyogtam. Később amikor szintén velük voltam, akkor a barátnőjével sétáltam, és kérdeztem hogy jön e velem, mert van piám és segíthetne meginni, és nem a csajom kezét fogtam, hanem a csajjal dumáltam. Szerinte ez bunkóság, pedig nincs benne semmi! Buliban csajokkal beszélgettem, nem vele voltam. Más csajoknak írogattam hogy party cicát csinálnék belőle, ilyenek. És nem képes bennem bízni, pedig szeretem! Miért?:(
18F
2012. márc. 20. 22:01
1/16 anonim válasza:
tudom uncsi az élet este 10 körül egy 12 éves gyereknek.... :(
2/16 anonim válasza:
Mert nem úgy viselkedsz, mint akinek barátnője van.
3/16 anonim válasza:
Ha ez nem fail akkor jobb ha tudod h baromi nagy paraszt vagy
5/16 anonim válasza:
Hála Istennek hülye vagy. Reméljük komoly emberek nem kerülnek az utadba, ha egyáltalán az egész igaz. Na szevasz.
6/16 anonim válasza:
3. -.- esetleg fake akart lenni
7/16 anonim válasza:
Ez fake, ennyire nem lehetsz hülye...
8/16 anonim válasza:
nincs rendesen kielégítve, vagy kicsi a f@szod vagy rosszul csinálod vagy mást szeret a kis drága!
10/16 A kérdező kommentje:
Nem fake kérdés, komolyan kérdezem. Mindent megteszek érte, igaz néha nem úgy beszélek meg viselkedek ahogy kéne, de ha szeretem mit számít?
2012. márc. 20. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!