Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, orulnetek, ha a baratnotok meglepne egy gyertyafenyes vacsoraval? Amit egy eszbonto ejszaka kovetne, vagy nyalasnak talaljatok a dolgot?
Én örülnék neki... De nekem nincs barátnőm...
19/F
Ez jellemző... Ti is jók vagytok nők! A pozitív válaszadó már nem is érdekel, egyből a nyomulós, csak a szexre hajtó pasit kérdezed... Remek. Akkor miért nem így tetted fel a kérdést: "szerintetek érzelmi kapcsolat van köztünk, vagy csak a szexhez kellek neki.
De mondok még valamit: más psitól soha nem fogod megtudni, hogy mi kell a tiédnek...
Tessék lepontozni!
Szerintem nagyon romantikus, és nem nyálas! Az igazi, tiszta szerelem, szerintem, csak romantikus lehet. És ha én szeretek egy lányt, akkor attól minden kis kedvesség annak a jele, hogy ő is igazán szeret. Szerintem pont ez az, ami ma a legtöbb kapcsolatból hiányzik.
Egy romantikus férfi :o)
3ik valaszado..en nem pontozlak le!
Reszben igazad van ,viszont kivancsi voltam ,hogy ugy altalanosan szeretik-e az ilyen dolgokat a pasik...20 eves vagyok de meg mindig nem tudok eligazodni rajtuk..marmint a pasikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!