Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami nem jó jel ugye?

Figyelt kérdés
Már vagy 4 napja van az, hogy a barátnőm nem viselkedik velem úgy ahogy szokott. Állandóan mindig provokál érzem, hogy fel akar idegelni. Az utóbbi találkozón állandóan más pasikról beszélt a barátnőjével aki ott volt velünk valamiért nem is akart velem kettesben lenni. Sőt már korábban is porovokált az egyik sráccal akire tudta, hogy mindig féltékeny voltam. Elkezdte mesélni, hogy a srác azt akarja menjen el vele kirándulni töltsönek együtt pár napot! :S Kiakadtam kicsit és ezt a barátnőm olyan vigyorogva mondta. Nem tetszett nekem ez az utóbbi 2 találkozón már és az uccsó volt a legdurvább. Kettesben voltunk az 5 óra hosszából mindössze fél órát! Utána a busznál is ott hagyott meg se várta még elmegyek mint régebben. Azóta meg ha találkát akarok vele beszélni mindig kitalál valamit, hogy ezért meg ezért nem jó neki. Msn-re se teszi már ki a képemet vagy a közös képünket mindig kirak valami mást. Lehet lassan vége lesz és szakítás? Nekem ez nagyon nem tetszik ha telefonon felhívom akkor is alig mondd valamit! Vélemény? Lehet fél kimondani, hogy már nem szeret és vége?
2009. jún. 15. 16:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Térden csúszva könyörögtél már neki könnyeidtől elcsukó hangon hatalmas tömeg szeme láttára? Nem?! Szeretnél? Akkor felejtés, de gyorsan.
2009. jún. 15. 18:49
 22/22 A kérdező kommentje:
érzem, h nem lesz jó vége sajnos.
2009. jún. 15. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!