Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami nem jó jel ugye?

Figyelt kérdés
Már vagy 4 napja van az, hogy a barátnőm nem viselkedik velem úgy ahogy szokott. Állandóan mindig provokál érzem, hogy fel akar idegelni. Az utóbbi találkozón állandóan más pasikról beszélt a barátnőjével aki ott volt velünk valamiért nem is akart velem kettesben lenni. Sőt már korábban is porovokált az egyik sráccal akire tudta, hogy mindig féltékeny voltam. Elkezdte mesélni, hogy a srác azt akarja menjen el vele kirándulni töltsönek együtt pár napot! :S Kiakadtam kicsit és ezt a barátnőm olyan vigyorogva mondta. Nem tetszett nekem ez az utóbbi 2 találkozón már és az uccsó volt a legdurvább. Kettesben voltunk az 5 óra hosszából mindössze fél órát! Utána a busznál is ott hagyott meg se várta még elmegyek mint régebben. Azóta meg ha találkát akarok vele beszélni mindig kitalál valamit, hogy ezért meg ezért nem jó neki. Msn-re se teszi már ki a képemet vagy a közös képünket mindig kirak valami mást. Lehet lassan vége lesz és szakítás? Nekem ez nagyon nem tetszik ha telefonon felhívom akkor is alig mondd valamit! Vélemény? Lehet fél kimondani, hogy már nem szeret és vége?
2009. jún. 15. 16:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Ennek vége sajnos.
2009. jún. 15. 16:08
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félrekacsint...amúgy hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
2009. jún. 15. 16:09
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

1. féltékennyé akar tenni -de erre szerintem kisebb az esély mint a 2. pontra

2. már nem akar veled lenni

Ne hagyd magad megalázni, lépj te, szakíts te vele. Vagy azt mondja jó és kész, vagy észbe kap, de ne loholj utána! Tapasztalatból mondom! Voltam én is fiatalabb. :) F29

4/22 anonim válasza:
100%
A legtisztább, ha ezt vele beszéled meg. Kérdezd meg tőle azt amit tőlünk kérdezel.
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog lehet szerintem.

1. úgy érzi h nem foglalkozol vele eleget és így akar rávenni h töltsetek együtt több időt vagy mutasd ki jobban az érzéseid

2. önző, csak a saját érzéseivel törődik és arra se képes h mondjon vmit h te ne dilemmázz ennyire.

de mindkét esetben az egyetlen dolog ami segít az az ha eléállsz és választ kérsz a történtekre

6/22 A kérdező kommentje:
vége???? ajajj. én 18 ő 15
2009. jún. 15. 16:10
 7/22 A kérdező kommentje:
2,5 hónapja vagyunk együtt.
2009. jún. 15. 16:10
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem azt várja, hogy Te dobd ki, az neki kényelmesebb lenne..
2009. jún. 15. 16:11
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vége. Inkább kitalál mindenféle indokot, hogy ne találkozzatok, vagy ha véletlenül igen, akkor se legyetek kettesben. Bár még nem mondta ki, hogy vége, de ha te nem mondod ki, vagy nem veszel össze vele úgy, hogy ő mondja ki, akkor még sokáig játszhatja ezt. Szerintem az jobban fájna neki, ha közölnéd vele, hogy ennek nem látod értelmét, részedről lezártad a kapcsolatot.
2009. jún. 15. 16:12
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
voltam ien cipőbe már, sőt, majdnem pont ugyanilyenbe! valójában ki akar vágni, csak gyáva ahhoz h ő maga mondja ki...azért provokál h felhúzd magad és te mondd ki, így neki is könyebb! Azonnal szakíts vele, aztán felejtsd el, majd ha megjön az esze max 2-3 hónap mulva visszatérhettek a járás témára, de addig felejtsd is el teljesen....
2009. jún. 15. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!