Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a lanyok 90%a nem keres soha egy pasit, hanem mindig azt varjak hogy a pasi hivja fel oket, a pasi irjon rajuk?
Szerintem tényleg az a normális, hogy a fiú hív fel egy lányt, mert az úgy "illendő". :))
Kövessük a hagyományokat. :))
Csak azt keresem én is aki engem keres és érdekel, DE őt keresem! Nem gondoltál még arra hogy olyan csajokat szemelsz ki akiknek nem kellesz? Vagy eleve plázacicákok? :3 Nem választasz jól
Udvarolni a pasinak kell, és amúgy is csak egyenjogúság van de nem egyenlőség :P
A pasik egyre gyakrabban imádják a nőket bántó poénokat szajkózni, érdekes de mi a csajokkal sose mesélünk ilyeneket. És ugyan úgy a nő főz mos takarít otthon (tisztelet a kivételnek aki gondolom nem a kérdező és a hozzá hasonló pasik tábora).
És egyetértek a menstruációs példával is :D Nem vagyunk mind egyformák benne, van aki meg se érzi, de van aki kutyául szenved, pl régen nekem is 2-3 napig hánynom kellett a rosszulléttől.
Szóval ennyit igazán megérdemelhetnénk hogy legalább ne nekünk kelljen még udvarolni is, úgyis ki lesz nyalva a kis popsitok ha együtt fogtok élni a csajjal. (persze ha norma csajt szedtek össze, nem kell rinyálni ha rosszul választotok :P)
Kapcsolaton belül meg nincs olyan csaj aki ne keresné a pasiját, zavarni is szokott titeket a túlzott érdeklődés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!