Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem rosszul döntöttem 9 éve, mit tegyek?
Az elején kezdem: Elég nehéz körülmények között nőttünk fel a bátyámmal. Miután leérettségiztem nem tudtam tovább tanulni, ezért elvégztem egy gyorstanfolyamot és elhelyezkedtem gondozónőként egy magánklinikán. Közben megismerkedtem egy férfival, akibe bele is szerettem. 2,5 évig éltünk együtt boldogan. Már a menyasszonya voltam, mikor a főnököm, a klinika igazgatója elkezdett irántam komolyan érdeklődni. Bár szerettem a vőlegényem a főnököm vagyona elcsábított. Nem akartam tovább anyagi gondokkal küzdeni. Szakítottam az akkori párommal és hozzámentem feleségül. Azóta eltelt 9 év. 30 éves vagyok. Jó anyagi hátterünk van, elvégeztem az egyetemet, van egy kislányunk. De valahogy mégsem vagyok boldog, úgy érzem hiányzik valami az életemből. Pár hete találkoztam az előző vőlegényemmel, és rájöttem, hogy bárhogy is próbáltam, nem tudtam elfelejteni. Sajnos már neki is családja van. Tehetetlennek és üresnek érzem magam. Lehet, hogy annak idején nagy hibát követtem el? Mit tegyek?
(bocs, ha hosszúra sikerült, de nem tudtam máshogy leírni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!