Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskola. Srác. Segítség? (:
Tehát iskolában eggyel felettem jár egy srác (nem csak korban hanem emelettel is:). Nem ismerjük egymást még köszönőviszon sincs köztünk, de napközben néha látjuk egymást. Tesi óránk a héten egyszer a szomszéd teremben zajlik. Kérdésem lenne, hogyan kezdjek el vele beszélni? aztán összejönni:D:D mert láttam rajta hogy valószínűleg tetszek neki. milyen semleges szöveggel ismerkedjünk meg?
L/16
Figyu, a srác 17, ilyen korban a fiúk már nem gyerekesek annyira, ha akar tőled valamit majd ő kezd :)
Azért NE kezdj te beszélgetést, mert a srácok szeretnek megküzdeni a csajokért, aki így önként felajánlkozik, sokszor nem kap tiszteletet:) Viszont apró jeleket küdhetsz neki, pl : egy mosoly, szemezés, bejelölöd fb stb..
remélem segítettem :)
Ha mégis kezdeni szeretnél, keress egy közös ismerőst, és kérd meg , hogy valahol hozzon össze titeket, pl egy bulin.
Ha ilyen nincs, akkor keress valami ürügyet, ami tanulással kapcsolatos, hátha segít :)
hajolj le előtte tesicuccban háttal neki cipőfűzést imitálva, majd állj fel és fordulj hátra...mehet a mosoly :)
tuti recept, hétvégén már dughattok anyuciapuci ágyában
Második és harmadik választ nagyon szépen köszönöm tényleg jók!!
de szívesen várok még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!