Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg? Egyáltalán lehet nála bármi esélyem?
Figyelt kérdés
Na szóval 13/F vagyok, 6.-as és nem kicsit tetszik az osztály legjobb csaja, de egyszerűen nem tudok neki mit mondani. (Nem nagyképűségből) Mi vagyunk az osztályban a legjobb tanulók, mindketten szín ötösek vagyunk a legtöbb tantárgyból, szóval nem elég, hogy iszonyat dögös, még okos is, de az a baj, hogy nem én vagyok a leghelyesebb srác a világon, sőt pattanásaim vannak, szemüveges vagyok, bár a testalkatom nem rossz. (Sőt, egy annyira nem rossz csaj megkérdezte, hogy járunk-e, de én elutasítottam, mivel nem tudnék felhagyni Vele, de azt mondta, hogy l nézek ki, kedves vagyok) Ami még nehezíti a helyzetet az az, hogy egy másik osztálytársam is össze akar vele jönni, annyi különbséggel, hogy olyan gazdag, hogy ki sem lehet ezt fejteni, stílusa nem akármilyen, viszont kövér, mint egy bálna. Van bármiféle esélyem a lánynál, vagy vegyem vissza? (Mellesleg annak a srácnak az egyik ex-e, azóta már 3 lánnyal járt) Ha úgy gondoljátok van, pls valami megszólítási tippet, és, hogy hogyan kérdezzem meg.2012. márc. 28. 15:59
1/5 anonim válasza:
osztálytársad és nem tudod megszólítani? meg aztán a válogatós kutya nem b@szik. szerintem járhattál volna azzal a csajjal, aki akart veled, ugyanis ennyi idősen havonta mással járnak a gyerekek
2/5 anonim válasza:
Próba szerencse:D Ha nem próbálkozol be nála, soha nem fogod megtudni.
3/5 A kérdező kommentje:
Végülis én is erre jutottam, hogy sokat nem veszthetek, de mégis mit mondjak neki?
2012. márc. 28. 16:03
4/5 anonim válasza:
Hogy hogy mit ? Mittudomééén. Kérdezd meg tőle,hogy nah ? Te is fejből megtanultad az egész 7.es anyagot már előre?
Ne legyél már ilyen ötlettelen. Találj ki valamit. Beszélgess vele a napjáról,kerülj hozzá közelebb.
5/5 A kérdező kommentje:
Vagyis először inkább csak kerüljek hozzá közelebb és csak utána térjek rá a lényegre, mondjuk pár nap múlva? Ez szerintem csak azért veszélyes előtte túl jóba lenni vele, mivel könnyen kerülhetek barátzónába, és onnan nincs kiút :$
2012. márc. 28. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!