Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem nála? Van barátnője.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála? Van barátnője.

Figyelt kérdés
már nyár óta jóba vagyok ezzel a fiúval,közbe én beleszerettem..sose tisztáztuk hogy akkor most mi van köztünk..bffek vagyunk..van barátnője már 4hónapja.. suliban is szoktunk beszélni,mindig úgy csillog a szeme..és a szemembe nézz..van hogy távolról látjuk a másikat,én úgy teszek mint aki nem vette észre,de érzem hogy nézz..szerintetek ha szakítana majd a csajjal,mennyi esélyem lenne nála.? (amúgy még soha nem kérdezte meg hogy nekem tetszik-e valaki,vagy ilyesmi)
2012. márc. 25. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:

ne kívánd azért, hogy szakítson a csajjal mert neki meg rosszul eshet, hogy vele jár és közbe mással szemezget

szerintem neked sem esne jól

2012. márc. 25. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nem is azt mondtam hogy szakítson vele! meg amúgy is nem tudjam hogy szeretem.
2012. márc. 25. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy az a legtisztább, hogy elfelejted, mert biztosan a kapcsolatát nem áldozná fel senkiért, melesleg ez amit írtál lehet csupán szimpátia is, nem jeenti még azt, hogy belédzúgott vagy esetleg akar is tőled valamit. Nem akarlak lehangolni, de csak az idődet pazarolod rá. Most teszem fel, ha 3 évig jár a csajjal akkor te addig vársz rá ezzekkel a reményekkel és illúziókkal? Ha jöbben körülnézel iszonyatosan sok egyedülálló pasi van, csak járj nyitott szemmel és ne arra az egy pasira öszpontosíts aki így is boldog kapcsolatban van!! Te mit szólná hozzá, valaki a te helyedre pályázna ha mondjuk járnál egy pasival?? A szimpátia meg nem szerelem!
2012. márc. 25. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor barátként se foglalkozzak vele?
2012. márc. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!