Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a csajnál?
Van pasija, és gondolom idősebb még nála is, szóval gondolom a tapasztaltabb pasijával jobban érzi magát.
Max. haverkodj vele, de okosan, nehogy az ura bezúzzon.
Ja, és keress másik csajt, lehetőleg a korosztályodból. (jöhet a lepontozás, de ez a vélemény)
1. Nem kell más, rá várok már közel 2 hónapja...:'(
2. Addig nem kezdeményeznék amíg van valakije, mert nem mint "pasira" nézne rám hanem mint barát... vagy nem?
3. Nem az a fajta vagyok, aki nem kíváncsi az igazságra / bárki véleményére, legyen ez bármilyen szörnyű(mármint a tény szörnyű nem a vélemény) is... ezért senkit nem pontozok le.
Szerintem várj, esetleg sunyi módon megkérdezheted az egyik barátnőjét, hogy miért mosolyog annyira rád, és akkor annyira bátornak se kell lenned, hogy odamenj, vagy beégj, de mégis megtudhatsz részleteket.
Ezt tudom javasolni, és persze várj, és ne erőltesd, hogy nyomulsz, főleg míg pasija van (2. hsz. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!