Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire elviselhetetlenül vesztes a szerelemben?! Mit kellene tennem, hogy változzon a helyzet?
Igen, lehet hogy tényleg a kihívást szeretem, de világéletemben utáltam az unalmas, egyhangú, monoton dolgokat. Márpedig így belegondolva mi lehet izgalmas egy párkapcsolatban? Már megszerezted azt, aki kell, akkor hogyan tovább? Következő küldetés?
Nem gondolom, h elmúlnak az érzelmek, jó ég, ilyeneket ne is mondj, mert ettől megy el a kedvem minden érzelmeskedéstől, szerintem szimplán csak átalakulnak.
Szia!
Az előttem szólok, eléggé félre értették a helyzetet. Én is jártam hasonló cipőben. És pontosan az volt , hogy ténylegesen...éretlen voltam a komoly kapcsolathoz, az volt a mottó: oké oké hogy "párkapcsolat" de maradjon hosszú a "póráz"! azaz ne akarjanak rám telepedni stb. Igazából én sem tudom, hogy gondoltam ezt az egészet most már nagyon megváltoztam. Akkor korainak tartottam azt, hogy bárki mellett úgy istenigazából megmaradjak. Soha senki érzelmeivel nem játszottam,nem csaltam meg senkit sem érzelmileg, sem máshogy. Te sem játszol velük, ha játszanál aljas lennél és gonosz, élveznéd hogy látod a másik szenved. De szerintem te ezt nem élvezed, neked is szarul esik a másikat látni ahogy ő rosszul érzi magát miközben te viszont megkönnyebbülsz. Megadod azt a minimumot amit akarsz, elcsábítod, de a végén rájössz hogy hibáztál és még sem akarod ezt az egészet. Ne aggódj, eljön az időd persze most rohadt nagy papolásnak veszed le, pedig nem az. Én is úgy gondoltam , hogy ez kamu ez lehetetlen nincs olyan szerelem első látásra most viszont már lassan több mint egy éve boldog párkapcsolatban élek, szerelem volt az első látásra és csak most érzem igazán, hogy tényleg szerelmes és boldog vagyok. Eddig nem voltam az, a többiek hülyeségről beszélnek, hiszen nem hiszem hogy játszol az érzéseikkel, te csak tapasztalatot gyűjtesz a továbbiakhoz, szerintem ez nem bűn. Mindenkinek kell elég tapasztalat ahhoz, hogy bele tudjon később menni egy komoly párkapcsolatba és, hogy abba boldog is tudjon lenni illetve a párját boldoggá tudja tenni. Nem kell aggódnod el jön az akire vársz, addig csak gyűjts sok sok tapasztalatot és hidd el amikor jön Ő tudni fogod mi neked és neki a kapcsolatotoknak a jó és megfogsz mindent tenni azért. Addig nincs min paráznod nem vagy gonosz csak egy picit tapasztalatlan. :)
Remélem segítettem és bocsi hogy hosszú lett!
hol laksz? :D el sem hiszem, hogy mást is zavarnak a boldog párok az utcán...
20/F
utolsó: nem zavarnak, csak kicsit lefele konyul a szám, h mit csinálok rosszul, h én nem vagyok ilyen boldog valakivel...
tegnap 20:15 -"oké hogy párkapcsolat, de maradjon hosszú a póráz" - ez a mottód elég találó, én is valahogy így látom az ideális kapcsolatot... persze lehet pont ez a baj velem. És tényleg nem élvezem, h másnak fájdalmat okozok, nem vagyok érzelmi roncs, h ez boldoggá tegyen. De tényleg megkönnyebbülök, amikor vége a sztorinak.
"Ne aggódj, eljön az időd persze most rohadt nagy papolásnak veszed le, pedig nem az. "
Nem, nem veszem papolásnak. Egyedül nővérem mondta ezt nekem, már sok-sok évvel ezelőtt is és fenntartás nélkül elhittem neki és neked is elhiszem... és máris jobban érzem magam! Már ezért is köszi neked, nagyon rendes vagy és szerintem igazad van. Úgyhogy végül is ebben bízom, h egyszer úgyis eljön az én időm, amikor végre boldog leszek valakivel és ő is boldog lesz. :)) Persze, h segítettél, sokat! Nagyon köszönöm, rendes srác vagy! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!