Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan,30 feletti férfi, aki egy magas, csinos nőben nem csak a szexpartner lehetőséget látja?
Én egy magas nőben nem csak a szexpartnert látnám, szívesen ismerkednék, sőt, imádom őket. Viszont ahogy észrevettem, mivel én "csak" 180 cm vagyok, kb max a 172-173 cm-s nőknél rúghatok labdába, náluk is inkább akkor ha épp nem magassarkúban vannak az ismerkedés/első benyomás fázisában, mivel akkor egymagasak vagyunk, és inkább magasabbat választanak.
F/27
Keresd meg ezt a kérdezőt, hónapok óta panaszkodik és házasodjatok össze :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez azért van, mert kitörölted azt az illetőt az életedből, aki azt tanácsolta, hogy itt keress.
Viszont lekésted, mert ő megtalálta azt akit keresett :)
Szia.
Megengeded, h a kérdésedre válaszoljak és ne üzengessek a többi kommentelőnek? :)
1.Igen létezik olyan 30 fölötti férfi, aki egy magas, csinos nőben nem csak a szexpartner lehetőséget látja.
2.Nem a társkeresőkön van.
Több hajmeresztő históriát is tudnék neked mesélni, csak egy pár megjegyzés a teljesség igénye nélkül:
-Azta, te tényleg ilyen magas vagy???????????????????
Igen, 180- nál magasabb vagyok, de a végén már az 179 et is félve írtam be...
-Igaz, h amíg kint voltam Angliában fél évig és levelezgettünk,és arról volt szó, h komoly kapcsolatot keresek én is, de rájöttem, h rá vagyok kattanva a társkeresőzésre.Egy gyors numera, amíg megy a buszom...?
Mindez, csak 2 szösszenet,de őszintén...., aki társkeresőre megy férfi, az nem udvarolni szeretne, hanem kihagyva a jogos köröket, egyből a tettek mezejére lépni...Én így gondolom, de nyilván vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!