Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan,30 feletti férfi, aki egy magas, csinos nőben nem csak a szexpartner lehetőséget látja?
És a mi mutatja az egész lényegét, én még mindig nem vagyok túl rajta, míg a lány igen.
Pedig ha kérné, hogy kezdjük előről, nem hinném, hogy nemet tudnék mondani.
Kedves 21-es! Te tényleg nagyon nem vagy még túl rajta, a 3 kommented is mutatja.
Próbáld megérteni, hogy neked nem ő volt az "igazi". Az eszed jól mondja, minek azután sírni, akivel annyi bajod volt, aki annyit bántott? Tanulj belőle, de ne azt, hogy minden nő ilyen. Mindenki más.
Nem, nem általánosítok, sosem tettem.
Tényleg nem vagyok rajta túl, nagyon szeretem!
Sokszor arról álmodok, hogy megvár munka után, vagy megkeres, hogy szeret és nem enged el...
De ez csak álom marad...
Már nem fontos.
Kaptam rá egy kis gyógyírt, egy kedves lánytól.
Nem félreérteni, csak rávilágított olyan dolgokra, amiket észre sem vettem a lila ködtől.
További sok sikert neked Kedvesem.
Ja és azért írtam ezt, mert én nem tudok elszabadulni kicsit sem, minden lépésemet figyeli. De akkor már tárgytalan, csak nem értem miért kellett szórakozni a lelkivilágommal. Külön köszi az újabb álmatlan éjszakákért!
Na szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!