Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista-gimnazista párkapcsolat. Mit gondoltok róla?
A témáról alkotott személyes véleményed érdekel!
Ha saját tapasztalattal rendelkezel, ha elítéled, ha helyesnek találod, bármit is gondolsz róla, ha fiú vagy, ha lány, ha hermafrodita, ha egyetemista, ha nyugdíjas, ha (kis)kamasz, írd le. Akár kisregényben is :)
Örülnék, ha a nemeteket és korotokat is leírnátok.
Működhet-e egy hosszútávú kapcsolat két külön életszakaszban levő fél között?
Igen, a hangsúly a hosszútávún van, nagyon jól látod.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Személyes tapasztalatom van a dologban :
Egyszerre volt távkapcsolat és egyetemista-gimnazista. A volt jelző csak azért van ott, mert most már nem távkapcsolat :) Két éve kezdődött minden, én 16 volt Ő pedig 22. Az az igazság, hogy én picit komolyabb vagyok(voltam)bizonyos dolgokban a koromhoz képest, Ő pedig "éretlenebb". Azért is teszem idézőjelek közé, mert olyan örökgyerek típus. De mindezek mellett figyelmes és amikor kell akkor tud igazán komoly lenni is. Szóval szerintem ez a két féltől is függ, hogy mennyire elképzelhető a dolog és működő képes. Én nagyon jól érzem magam ebben a kapcsolatban, boldog vagyok, szeretjük egymást nagyon. :) Szóval neünk működik hosszútávon! :)
Én 18/L. Ő 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!