Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve. Nagyon kész vagyok.
Figyelt kérdés
van egy roma fiú,akivel régóta ismerjük egymást.szeretem és ő is.amúgy nem látszik rajta hogy roma mármint kinézetén nem fekete bőrű..stb.
megkérdezte hogy járnák e vele?nagyon szeretnék mindennél fontosabb nekem, de édesapám nem engedi , mert ,roma.azt mondta hogy ha megteszem sehova nem mehetek, és még kapnék is.nagyon szigorú.volt rossz tapasztalata romákkal eddig szinte minden romaában csalódott, unoktesvérem is roma ő lopott tölünk, másik hazudik.beszéltem vele hogy ő rendes fiú sosem tenne ilyet de azt mondta hogy nem érdekli CSAK roma ne legyen.titokban nem tudjuk tartani mert egy faluba lakik velem a fiú és nagyon sok embert ismerek, ő is , kitudódna.mit tegyek??:(
Én sem vagyok rasszista, de a cigányokat gyűlölöm.Nem kérdéses, hogy miért. Ők a segélyekből jobban élnek, mint mi.
Sztem, felejtsd el! 15 évesen még nagyon fiatal vagy. Kevés olyan család van, aki 15 évesen ismerkedett össze a párjával, és együtt is maradtak. Nekem is voltak nagy szerelmeim, de nem ők lettek a későbbi párom.A szerelem elmúlik.
A másik, hogy nem ismered a kultúrájukat sem. Ne erőltesd a dolgot. Apukádnak igaza van. A foguk fehérjét, később mutatják ki....
2009. jún. 15. 09:26
12/19 A kérdező kommentje:
Igen normálisan jár suliba, dolgozik is mellette, és otthon segít amit csak tud.még mindig nem tudom mit sináljak de egyszerűen nem vagyok képes és nem is akarom elfelejteni.nagyon aranyos, kedves, akármi kell jön és segít ha baj van, ha nincs.úg érzem hogy szükségem van rá, még ha nem is jönnék vele össze(apu miatt) de már rég óta ismeresm ,és már az életem része. :( egyszerüen megszokott hogy minden nap beszélünk, sokszor találkozunk és ilyenek..
2009. jún. 15. 12:30
13/19 anonim válasza:
nézz végig az érkezett válaszokon: majdnem mindenki azt mondja h felejtsd el a fiút! azért lehet benne vmi nem? ha ennyien mondják! nézd, én sok cigányt ismertem (szándékosan nem romát írtam!), a mocskos aljadékokról most nem beszélnék (te is tudod hogy a cigányok 95%-a az) van közöttük 1-2 normális, akivel úgy ahogy haveri szinten elvagyok, de tovább soha nem mennék! miért? mert teljesen más vki haverként vagy laza ismerősként és teljesen más pl. egy kapcsolatban! ezt kellene felfognod! és tényleg nem értelek? 20 évesek se vagytok még! több mint valoszinü h ugysem ő lesz az utolsó fiud! csak kijönnöd jóval nehezebb lesz a kapcsolatból, ha majd mégis egyszer úgy döntesz! ismerem én ezeket, gőzfejű mind! egyik sem birja felfogni h vége a kapcsolatnak, megy utánad, hajt, erőszakoskodik, beéget! kell ez neked? gondolkozz! nem az elején mutatják ki a foguk fehérjét!
2009. jún. 15. 12:51
14/19 A kérdező kommentje:
igen, csak így könnyen mondjátok, nem ti vagytok be a helyzetben és nem ismeritek!azt mondjátok hogy mind(majdnem mind) ugyan olyan..ő nem erőszakos megmondta hogy ha nem akarok tőle semmit mondjam meg és békénhagy megérti.egyátalán nem olyan!most azt mondjátok hogy persze mert nem látom be, de tényleg most nincs igazatok.
2009. jún. 15. 12:54
15/19 anonim válasza:
ha nincs igazunk, akkor miért kérdezel minket, nem tökmindegy ugyis mit mondunk?:D
2009. jún. 15. 14:25
16/19 anonim válasza:
Igy van. Aki hülye az haljon meg.
Neharagudj édesszivem, 10 válaszból 9,5 aztmondja felejtsd el, akkir mit rágódsz ezen még ennyit?
2009. jún. 15. 14:37
17/19 anonim válasza:
11 és fél. Teljesen más a kultúrájuk, máshogy állnak a nőkhöz, ha te azt szeretnéd, hogy 10 év múlva rendszeresen verve legyél, akkor hajrá. Ne abból indulj ki, milyen most, a kultúrája ellen akkor se fog cselekedni, még ő is fiatal, de pár év és meg fog változni, erre mérget veszek.
2009. jún. 16. 12:01
18/19 anonim válasza:
Ahhh, csak 29%os a válaszom??? Hát ez most szíven ütött!
Pedig szerintem nem írtam én akkora baromságot, de akkor pukkadjatok meg. Most erre mit lehet mondani...
2009. jún. 16. 13:18
19/19 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit!köszönöm a válaszokat!kíváncsi voltam rá!ezen még elgondolkodok ..:( (K)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!