Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve. Nagyon kész vagyok.

Figyelt kérdés

van egy roma fiú,akivel régóta ismerjük egymást.szeretem és ő is.amúgy nem látszik rajta hogy roma mármint kinézetén nem fekete bőrű..stb.

megkérdezte hogy járnák e vele?nagyon szeretnék mindennél fontosabb nekem, de édesapám nem engedi , mert ,roma.azt mondta hogy ha megteszem sehova nem mehetek, és még kapnék is.nagyon szigorú.volt rossz tapasztalata romákkal eddig szinte minden romaában csalódott, unoktesvérem is roma ő lopott tölünk, másik hazudik.beszéltem vele hogy ő rendes fiú sosem tenne ilyet de azt mondta hogy nem érdekli CSAK roma ne legyen.titokban nem tudjuk tartani mert egy faluba lakik velem a fiú és nagyon sok embert ismerek, ő is , kitudódna.mit tegyek??:(

egy nagyon elkeseredett lány

én 15, a fiú 17

2009. jún. 15. 00:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

En is ismerek rendes romakat de ettol fuggetlenul (es nem vagyok rasszista) ,de en sem engednem a lanyom egy roma fiuval szorakozni. Ne haragudj, de ez van.

A ver nem vallik vizze!

2009. jún. 15. 00:45
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
így van, felejtsd el a fiút! Keress magadnak egy tisztességes MAGYAR srácot! sokkal kevesebb rizikó, mindenféle téren! nem éri meg egy fiatalkori fellángolásod h elcsessz sokmindent (családi békét, stb...arról nemis beszélve h akármit is elkaphatsz tőle)...azmeg a másik h honnan tod h rendes? v csak annak tűnik...vagy ha ő mégis rendes, családjában korántsem biztos h mások is azok, ez megint egy csomó konfliktusforrás...FELEJTSD EL! szerinte! vér a vérhez kívánkozik!
2009. jún. 15. 00:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, szerintem a legegyszerűbb, ha elmondod ezt neki, hogy édesapád nem engedi, és nem mersz a szava ellen szegülni, pláne 15 évesen... Ha ő roma, akkor ezt meg kell értenie, ugyanis legjobb tudomásom szerint náluk is a család az első, sőt. Lenne mit eltanulnunk tőlük, hogy mennyire fontos nekik a családjuk (és most ezt attól eltekintve mondom, hogy valóban sok gond van velük, egyesek szerint "csak gond van velük")

Szóval neki ezt értenie kell.

És ha tényleg annyira más, ha tényleg szeret téged, akkor győzze meg apádat is, akkor bizonyítson neki. Ha ő is látja rajta, akkor lehet, hogy megenyhül.

De addig ne nagyon mélyítsd el vele a kapcsolatodat szerintem.

A családi béke szerintem fontosabb még ebben a korban.

2009. jún. 15. 00:59
 4/19 anonim ***** válasza:
60%

Felejtsd el.

Apádnak nagyon is igaza van. Ő a tapasztaltabb halgass rá.

Minden kis buta szerelem elmúlik. Ahogy fentebb irták, ne döntsd romba mindent.

Sok erőt és kitartást kivánok neked :)

F/17

2009. jún. 15. 01:08
 5/19 A kérdező kommentje:
A családja rendes.a hugát ovis korom óta ismerem.anyuja rendesen dolgozik, apuja nem velük él.fontos nekem és nem fogom elengedni,ő megértené hogy mi van ,szerintem biztos de én nem tudnám tultenni magam rajta:(:(
2009. jún. 15. 01:31
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Hát... Necces a dolog. Aki közöttük él, főleg az Alföld déli részén, pontosan tudja, hogy a cigányok nagy része milyen. Nem véletlen, hogy ott már azzal 20%-os lett a Jobbik, hogy csak annyit skandált, hogy cigánybűnözés.

HA tényleg rendes az egész családja, és HA normálisan és rendszeresen jár iskolába ÉS a jegyei is jók, HA tényleg nem lop, csal, hazudik, akkor esetleg tényleg lehet rendes, de annyira biztosan nincsen minden rendben vele, mert akkor apád nem tudná, hogy cigány.

Az én apám ismert egy gyönyörű, magyar lányt, aki szerelmes lett egy cigány srácba. A viszony kölcsönösnek tűnt.

Néhány év múlva az ifjú purdék már rajta tanultak baszni. Ma egy leélt, kövér, ráncos cigányasszony.

Erre jöhet néhány fajvédő, aki csak legyint erre, hogy ilyen nincs.

Annak ajánlom a következő Index-cikket:

[link]

(Akinek rossz a szövegértése és nem érti, hogy miért gáz, ha egy településre fehér ember nem mehet, olvassa el mellé Tomcat olvasatát. Érdemes.

[link]

)

Hidd el, apukád pontosan tudja, hogy milyenek a cigányok és csak téged akar óvni. Ha majd 2 év múlva a hirtelen előkerült cigánypapa vesz kezelésbe, akkor majd eszedbe jutnak apukád szavai, de akkor már késő lesz.

Higgy nekünk, jobb elkerülni a bajt!

2009. jún. 15. 02:24
 7/19 anonim ***** válasza:
29%

Vannak normális roma emberek is.

Én is voltam már szerelmes roma fiúba, de apám hatására én is kivertem a fejemből inkább.

A legtöbb cigánnyal nekem is rossz tapasztalatom volt akik itt élnek mind lopnak verekednek stb-stb. nem kell bemutatni.

De vannak rendes családok is, kedvesek.

Beszéld meg apukáddal, hogy elhívod a fiút hozzátok egy ebédre és beszélgethetnek. Megkérdezi hogy megy a suli, mi akar lenni, mik a tervei, hogy élnek, anyja mit dolgozik, van-e valamilyen hobbija, meg úgy mindent amit szeretne. A válaszaiból apukád le tudja szűrni, mennyire intelligens a srác és megbízható-e. Milyen ember valójában.

Barátodnak mondd meg, hogy normálisan öltözzön fel, ne valami trendi csilli-villi cuccba jelenlen meg apád előtt. :) Öltöny nem kell, de valami szép ing (nem fehér) farmerrel és egy divatos övvel jó választás. Hozzá elegáns cipő. A haját rendesen csinálja meg, úgy értem apukád ne tudjon belekötni elég egy sima frizura, nem kell semmi extrém.

Legyen kedves, udvarias.

Nem árt, ha valami ajándékot is visz. Pl. egy üveg jobb fajta bort.

Szerintem ezek alapján apukád is másképp fogja látni, és megkedveli.

Fontos, hogy értelmesen el lehessen vele beszélgetni. Mondd neki, hogy a vacsora/ebéd után ajánlja fel, hogy segít elmosogatni vagy anyukádnak segítsen leszedni az asztalt vagy valamit. Köszönje meg az ételt, mondja, hogy finom volt. Esetleg hozzáteheti, hogy "finom volt ez az étel anyukám is szokott hasonlót csinálni, csak ő úgy készíti, hogy ..." stb.

Merjen apukád szemébe nézni, ne kapja el állandóan a tekintetét. Legyen őszinte.

Szerintem ezekkel tuti siker lesz! Sok sikert kívánok, írj majd, hogy hogy alakultak a dolgok.

Apukádat győzd meg, hogy csak egy esélyt adjon neki, ismerje meg. Ott lesz végig ő is lopni nem fog tudni (nem mintha szerintem lopna...). Nincs vesztenivalója.

Ha kifogásolhatónak találja És meg is tudja indokolni miért! akkor rendben, megpróbálod elfelejteni őt.

2009. jún. 15. 06:59
 8/19 anonim ***** válasza:
63%
Felejtsd el.
2009. jún. 15. 08:16
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Másfél évet jártam egy félig roma sráccal...ugyanezt gondoltam, hogy ő más, ő rendes...persze...lopott, csalt, hazudott (nekem nem, de mindenki másnak).

Aztán el is jegyzett, szerencsére időben elszállt a rózsaszín köd, és feltűnt, hogy nélküle nem mehettem sehova. Jött utánam mindenhova, leskelődött, hogy mit csinálok. Ekkor megpróbáltam otthagyni...jó 2 hónapomba telt, eközben volt sírás, hiszti, dráma, stb., felhívott az anyja is, hogy öngyilkos akar lenni a srác (miattam) és hogy menjek el hozzájuk, mert nagyon rosszul van...(nem mentem el)

Utána meg akart verni a fél család, sok kedves unokatesó ugye, akikkel a szakítás előtt jóban voltam...persze ezek után én voltam a földkerekség legnagyobb k@rvája...azóta tudom, hogy romáknál NINCS kivétel...

Sajnálom, de nekem ez a tapasztalatom.

2009. jún. 15. 08:45
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon sok rosszindulatú embertől kellene szenvednetek a kapcsolatotok alatt!Nem csak magyar-roma pároknak kell megküzdeni a mindennapokkal hanem más-más nemzetiségből(kultúrából)érkező pároknak is!Talán még nem kellene magad 15 évesen elkötelezned!A fiú is csak 17 éves!Élvezd a nyarat,ismerkedj!Hidd el,hogy nagyon sok kellemetlenségtől óvnátok meg magatokat ha ebbe a kapcsolatba nem mentek bele!
2009. jún. 15. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!