Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha minden este felhívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha minden este felhívom a barátnőmet vagy sms-t írok, h mizu vele? Titeket zavarna?

Figyelt kérdés

vagy egész nap inkább ne írjak neki és inkább hívjam fel este, mert nem akarom, h túl nyomulonak tünjek.

ennek ellenére engem nagyon érdekel, h mi van vele, csak nem akarom, h rámunjon. sajna nem mindennap engedhetjük meg magunkat a találkát.

17ek vagyunk! 14 hónapja együtt:$

2009. jún. 14. 20:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

köszike:)

most is írta neki egy nagyon szerelmeteset, de bizti tv-zik, mert nem vette észre:)

nah majd később csak ír:P

2009. jún. 14. 21:39
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavarna! sőt btom 2. napja ír este 11-12 kor sms-t :) és még ha majdnem alszok is úgy örülök neki:D szeretem :D
2009. jún. 14. 21:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak idő kérdése, hogy ezt mikor únja meg a lány.. az mondjuk még jó hogy 14 hónap után nincs ezzel gond. De tényleg.. próbálj akkor változatosabb lenni.

"Mizu?" sms? Ez komoly? o.O Esetleg ha nem látta az ember a párját már napok óta... de ha pl. volt egy közös program és elválnak, utána egy órával jön egy ilyen mizu-s sms, sztem attól falra lehet mászni...

2009. jún. 14. 22:12
 24/32 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom, aki minden nap legalább 3 smst küldött, egy nap legalább 2szer felhivott, csak hogy hallja a hangomat, emellé még beszéltünk msnen is. Idegesitő volt!!!! Szinte meg tudtam őrülni. Sőt kb 3 hónapig birtam aztán kikapcsoltam 2 hétre a telefonomat, msn-re meg rejtve jöttem fel. Két hét után kérdezte, hol voltam ennyi ideig, akkor rákentem a dolgot a szüleimre, hogy elvették a gépem, telefonom:D Végül szakitottam a sráccal. A mostani barátomnak egyáltalán nem szokása irni nekem, néha azért jólesne, de még mindig jobb igy, mintha egyfolytában zaklatna:) Mindenki más tipus ilyen téren, beszéld meg a barátnőddel, hogy neki zavaró e. Ha véletlen igent mond, akkor se vedd rossz néven, attól még biztos nagyon szeret téged, ha 14 hónapja együtt vagytok.
2009. jún. 15. 09:31
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha szeretek valaki,hogy lehet idegesítő??? Szerintem ha szeretsz valakit,akkor ilyet le sem lehet írni. Bár igaz, nem vagyunk egyformák.
2009. jún. 15. 10:04
 26/32 anonim ***** válasza:

szereted a haverjaidat, édesanyádat is, de valld be ha az egész napod róluk szólna éveken át őket is megunnád. arról nem beszélve h a haverjaid fura szemmel néznének rád h na, már megint neki írkál, és nem ide figyel...

egy kommentre: az 1700 nem lehet komoly egyszerűen, mivel ha feltesszük h 15 órát vannak ébren, akkor 15 percenként megy oda-vissza az sms minden áldott nap... nos nekem néha egy fürdés 1 óra, szóval ez nagy hülyeség :D

a kérdezőnek: én spec már 2 hónap után falra másztam volna. pedig én is szoktam sok smst írni egy nap, mondjuk ha úgy szívatjuk egymást akkor megy oda vissza rendesen :D de ilyen kb 2 havonta ha előfordul.

következtetés: úgyis mindenkinek más jobb, kérdezd meg a csajt h zavarja e és ha azt mondja h nem, akkor mi akadálya?

2009. jún. 15. 10:16
 27/32 anonim ***** válasza:

Szomorú hogy minden az unalomról szó.:(

Megunom a barátomat,megunom a haverokat. Az élet úgy sem teszi lehetővé,hogy mindig együtt legyünk. De hogy naponta 1 sms az is az unalom javára hajtja a vizet. Hát ez azért durva. Igenis, lehet naponta beszélni, nem azt mondom,hogy órákat,mert néha nincs mit mondani, ha mindennap beszélünk. De igenis,ha nem találkozunk jól esik este úgy lefeküdni,hogy szép álmokat Édesem, hiányzol,álmodj szépeket.:D ÉS nem 10 éves házasokról beszélünk 14 hónap azért meg nem egy egész élet.

Persze a barátnőt kell megkérdezni. De az én véleményem ez.:)

2009. jún. 15. 11:18
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát figy ismerősöm mindne este felhívja egy röpke fél órácskára.
2009. jún. 15. 12:44
 29/32 anonim ***** válasza:
11.18 itt nem napi 1 smsről volt szó hanem 2-3 + telefon, de mint mondtam mindenki más, mindenkinek más esik jól, én személy szerint sokkal jobban szeretem h ha nem látom a barátom 1 hétig, akkor egy este beszélünk msnen vagy fél órát, és abban az egy hétben tanulok, a haverjaimmal lógok, stb. mikor pedig hazaérek, rengeteg időt töltünk együtt és csak mesélünk egymásnak h mi volt a héten :) élőben 100x jobb :)
2009. jún. 15. 14:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Ez igaz, hogy tök jó ha van mit mesélni. De nem hiányzik,és nem szeretnél több időt vele tölteni? Ezt én nagyon nehezen tudom megérteni. MErt oké, kell az is,hogy egymás nélkül, hogy ne csak egymásról szóljon az élet. Jó lenne ilyen lazán venni egy kapcsolatot.
2009. jún. 15. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!