Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha minden este felhívom a barátnőmet vagy sms-t írok, h mizu vele? Titeket zavarna?
vagy egész nap inkább ne írjak neki és inkább hívjam fel este, mert nem akarom, h túl nyomulonak tünjek.
ennek ellenére engem nagyon érdekel, h mi van vele, csak nem akarom, h rámunjon. sajna nem mindennap engedhetjük meg magunkat a találkát.
17ek vagyunk! 14 hónapja együtt:$
Szerintem vigyél bele egy kis változatosságot. Egyik nap egész nap ne írj neki, ne hívd, és csak este küldj neki egy jó éjszakát SMS-t, vagy csak egy reggeli jó reggelt SMS-t... Én nagyon szeretem az ilyen SMS-eket : )
De szerintem az sem rossz, ha egy- két napig nem írsz neki, keressen egyszer ő.
Mondjuk engem bosszantana, ha úgy indulna a reggeli SMS, hogy mizu? És este is lenne egy menetrendszerű hívás, hogy mizu? Én nem szeretek senkinek beszámolni/elszámolni a napom minden egyes percével. De ez ÉN vagyok. Lehet, hogy a barátnőd ezt kedveli.
reggel nem mizuzok, nyugi:)
reggeli pl: "szia! én megint veled álodtam, még most is magam előtt látlak....stb...és majd megöl a hiányod"!
este meg: jóéjt puszis sms:)
Ez aranyos szerintem. Bár néha szerintem megvárhatod, hogy ő írjon :)
"A reggeli mizus":P
köszke:) hát szeretném is hogy vágyakozzon utánnam.
bár most érettségizünk, igaz én két nap múlva, de ő is ki van merülve, ilyenkor gondolom örül az ari smseknek:)
köszi a bókot:)
1700?:O? ez komoly?:$
Nem gáz, sőt :)) Biztosan örül neki, és egész nap a telefonját lesi, és várja az üzenetedet :)
14 hónap szép idő, hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!