Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért baj ha őszinte vagyok?
Van az a film amibe a kissrác azt kívánja, hogy az apja ne hazudjon. Na abban a filmben van egy idézet ami megragadott.
"Mikor anyád terhes volt veled, és kérdezte, hogy néz ki mégsem mondhattam el, hogy olyan mint egy tehén..."
Nem mindig kell őszintének lenni. De a lányok nagyobbrészt értékelik, ha az nem egyelő a bunkósággal.
Ha egy nő kérdez valamit, akkor az nem azt jelenti, hogy válaszként feltétlenül az igazságra kíváncsi. Van azonban olyan kérdés, amire az igazat kell mondani. Nehéz megtanulni, mikor mi a válasz.
Meg lehet mondani az előző kérdésekre az igazat, de nagyon finoman és kíméletesen. Akkor nem lesz baj.
- nem túl nagy a fenekem?
- nem nagy, szerintem csinos vagy, de most hogy mondod, talán tényleg kicsit jobb volt, mikor picit vékonyabb voltál. De nekem mindegy, így is tetszel.
- nagyon ciki ez a pattanás az orrom hegyén?
- dehogy ciki, neked még ez is jól áll, de ha gondolod kihozom neked a púdert, hogy el tudd takarni vele.
- nem túl kicsi a mellem?
- szerintem pont jó. Ha szivacsos melltartót hordanál, akkor nagyobbnak látszana.
A hazugság fogalmának negatív (rossz,hangulatromboló) jelentése van. Ezért amikor nem mondok igazat, nem arra gondolok h hazudtam, hanem arra h csak
-valótlanságot
-nem igazat
-félig igazat
-stb..
állítottam.
Ezek a fogalmak nem is tűnnek olyan negatívnak mint a hazugság, és ezektől nem bánt a lelkiismeret...
így amikor a célod érdekében hazudnod kell, gondolj a fentiekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!