Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért baj ha őszinte vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért baj ha őszinte vagyok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 22:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nah én ezekre a válaszokra simán megmondom az igazat...lehet ezért nincsen barátnőm
2012. márc. 26. 23:07
 12/19 A kérdező kommentje:
lehet kicsit máshogy kéne hozzáállnom a dolgokhoz
2012. márc. 26. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Van az a film amibe a kissrác azt kívánja, hogy az apja ne hazudjon. Na abban a filmben van egy idézet ami megragadott.

"Mikor anyád terhes volt veled, és kérdezte, hogy néz ki mégsem mondhattam el, hogy olyan mint egy tehén..."

Nem mindig kell őszintének lenni. De a lányok nagyobbrészt értékelik, ha az nem egyelő a bunkósággal.

2012. márc. 26. 23:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha egy nő kérdez valamit, akkor az nem azt jelenti, hogy válaszként feltétlenül az igazságra kíváncsi. Van azonban olyan kérdés, amire az igazat kell mondani. Nehéz megtanulni, mikor mi a válasz.

Meg lehet mondani az előző kérdésekre az igazat, de nagyon finoman és kíméletesen. Akkor nem lesz baj.

- nem túl nagy a fenekem?

- nem nagy, szerintem csinos vagy, de most hogy mondod, talán tényleg kicsit jobb volt, mikor picit vékonyabb voltál. De nekem mindegy, így is tetszel.

- nagyon ciki ez a pattanás az orrom hegyén?

- dehogy ciki, neked még ez is jól áll, de ha gondolod kihozom neked a púdert, hogy el tudd takarni vele.

- nem túl kicsi a mellem?

- szerintem pont jó. Ha szivacsos melltartót hordanál, akkor nagyobbnak látszana.

2012. márc. 26. 23:19
 15/19 anonim ***** válasza:
hát igen, ez azért nagy részben hozzá segített, hogy nincs nőd:D:D
2012. márc. 26. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha őszinte vagy! Sőt, alap dolog egy párkapcsolat esetén meg pláne. Nem kell bunkón közölni, de igenis az egyenes beszéd és az őszinteség kell a lányoknak!
2012. márc. 26. 23:20
 17/19 anonim ***** válasza:

A hazugság fogalmának negatív (rossz,hangulatromboló) jelentése van. Ezért amikor nem mondok igazat, nem arra gondolok h hazudtam, hanem arra h csak

-valótlanságot

-nem igazat

-félig igazat

-stb..

állítottam.

Ezek a fogalmak nem is tűnnek olyan negatívnak mint a hazugság, és ezektől nem bánt a lelkiismeret...

így amikor a célod érdekében hazudnod kell, gondolj a fentiekre..

2012. márc. 26. 23:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha őszinte vagy, csak bunkó ne legyél mellé. Ha kérdezik, szépen fogalmazva is meg lehet mondani az igazad, úgy hogy senkit se bánts meg. Ha meg nem kérdezik, akkor a bántó dolgokat nyugodtan magadban tarthatod. Én lány vagyok, de az igazságon sose sértődnék meg, maximum a stíluson.
2012. márc. 26. 23:39
 19/19 A kérdező kommentje:
kössz...asszem megvan mi volt a baj......a stílus...bunkó voltam beismerem ...változtatni kell...
2012. márc. 27. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!