Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem eljárt a keze. De én megbocsájtanék. Mit tanácsoltok?
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Én 17 éves vagyok, ő 18.
Tegnap nagyon összevesztünk. Mindketten elég heves természetűek vagyunk, így aztán elég hangos veszekedést sikerült produkálnunk. Aztán amikor végképp kiakadt, meglendült a keze és kis híján rossz vége lett. De időben visszafogta magát. Azt mondta: Ne haragudj! és elment.
Ma átjött. Bocsánatot kért és tényleg nagyon megbánta. A szeme is könnybe lábadt, pedig sosem szokott sírni, legalábbis nagyon ritkán.
Tudom, hogy ő nem ilyen. 5 hónapja vagyunk együtt, de több mint 2 éve ismerem. Tudom, hogy nagyon szeret, akkor is ha ezek után másnak ez nem így tűnne. Az a baj, hogy én is szeretem. Nem tudok haragudni rá. Tudom, hogy soha nem fog előfordulni újra.
Időt kértem, hogy átgondolhassam. Azt hiszem én teljesen el tudnám felejteni ezt a bakit. De azért ki akartam kérni valakinek a véleményét.
Előre is köszi!
Bocsáss meg neki!
Őszintén bocsánatot kért :)
De ha mégegyszer megsuhintana,akk LAPÁT.
Jó és ha már nem szeret akkor meg elverhet?
A viták lezárása csak tettlegesség lehet?
Ezek a viselkedési minták működtetik? Jó most visszafogta magát,megbánta.Szegény fiú! Vigasztald meg!
Hisz egy rendes jóra való, csak hát...
De sokat hallottam ezt.
Mi lesz 5 év múlva? Igaz a pszihológusoknak is meg kell élniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!