Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
A barátnőm 5 hónapja megismert egy fiut.Össze barátkoztak..2 hónap után már suliban is sms-tek (órákon).Ewel az egésszel az a gond , hogy a barátnőm azt hazudta a fiunak , hogy 16 éves, , mint ő,meg hogy kilencedikes, de közben csak 14 éves és hetedikes..Én mondtam előre neki, hogy ennek nem lesz jó vége , hogy ha hazudik, de nem hallgatott rá..Állitólag azért hazudott , mert félt, hogy a fiu kicsinek fogja találni.Most körülbelül 2 hete elmondta , hogy nem 14 éves, de kilencedikbe jár , mivel , hogy a szülei hamar adták suliba , meg ilyenek. Hazugság , hazugságot követ. A fiunak semmi kofogása sem volt ellene , hogy 14 éves .. meg megsem fordult a fejében , hogy 14 évesen , hogy lehet kilencedikes..( 5 évesen adták suliba , igy jön ki).Aztán , tegnapelőtt a fiu jött sielni , ebbe a városba ( más varosban lakik) és a barátnőm egyik "fiubarátja" össze haverkodott ewel a fiuval. Az meg elmondta , hogy a barátnőm csak hetedikes. A fiu nem volt kiborulva se semmi..csak már nem ir annyit a barétnőmnek..úgyértem nem beszégetnek annyit msn'en, meg a barátnőm ma egész délelőtt sirt , hogy hiányzik neki a fiu . Szerintetek a fiu megharagudt rá , vagy csalódott vagy mi?
Szerintem nem "dicsőség" , hogy a barátnőm hazudott a koráról..ilyet általában 10 évesek szoktak csinálni..
Légyszi segitsetek..ma is 2 órán át voltam lelkiszemetes.Félek , hogy a barátnőm olyat csinál amit nem kéne, mert szerelmes a fiuba.
beszélje meg a barátnőd a fiúval.
de szerintem ne várjon sokat, hazugsággal indított, miért is bízna meg benne ezek után az a srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!