Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SZerintetek létezik még a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZerintetek létezik még a mai világban olyan férfi aki igazán tud szeretni?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok aki nem csak sexelni akar hanem igazán boldoggá tenni..
2012. márc. 26. 13:15
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
És nő?
2012. márc. 26. 13:25
 12/47 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Valóban, virágot sokkal kevesebbet viszek a páromnak, viszont helyette minden alkalommal amikor én kelek korábban, ágyba kapja a kávéját, reggeliét ...stb.

Ajándék helyett vacsora, szórakozás helyett közös sétek...

Főleg, hogy itt a jó idő.

2012. márc. 26. 13:29
 13/47 anonim ***** válasza:
Miért kell egy ilyen ártatlan kérdeésbe is diszkriminációt látni és egyböl köpködni?
2012. márc. 26. 13:30
 14/47 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mennyi idős vagy? ha gondolod ismerkedhetünk és megismered hogy TÉNYLEG van olyan aki nem csak szexelni akar hanem tud igazán szeretni!
2012. márc. 26. 13:30
 15/47 anonim ***** válasza:

Igen, a férjem.

Nem változott a házasságunk után sem ő, sem a kapcsolatunk.

Azok változnak, akik az elején más képet mutatnak magukról

2012. márc. 26. 13:31
 16/47 anonim ***** válasza:
24%
egy darabig igen, aztán megint előtör a vadászösztön. sokan azthiszik jajj de szereret a fiúm...aha meddig? a hátad mögött is olyan cuki a fiú? sokan meglepődnétek.
 17/47 A kérdező kommentje:

nah , nem mondtam hogy nem szeretem a sexet, most mélyebb dologról beszélek csak ti nem értitek..

(eggyértelmű hogy a nőtől is fugg de ha mondjuk minden tőlle tehetöt megtesz.. )

mindeggy, csak olyanoktól választ akik házasok, mondjuk 2 évet éltek eggyut, mert előtte minden szép de vajon megmarad-e azután is a jóság

18/47 anonim ***** válasza:
igen van sok ilyen pasi csak meg kell találni az igazit.:D
2012. márc. 26. 13:33
 19/47 anonim ***** válasza:

15ös vagyok. 6éve vagyunk együtt, 5éve házasok.

Szex jól működik, bizalom meg van és támogat, megbízható és bármiben/bármikor tudnék rá számítani

2012. márc. 26. 13:34
 20/47 A kérdező kommentje:

néhányan nagyon aranyos válaszokat adtatok.. köszönöm !

én a törődésre gondoltam( akár séta, kávé stb stb) és ugy látom még van ilyen a ma is..

EGy másik válaszolónak: "és nő?" kérdése jogos, én biztos vagyok hogy vannak legalábbis magamat odasorolom :, de ha egy férfi tényleg szeret az eléri hogy a nő is szeresse- ez tuti

2012. márc. 26. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!