Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZerintetek létezik még a mai világban olyan férfi aki igazán tud szeretni?
Kedves kérdező:
Valóban, virágot sokkal kevesebbet viszek a páromnak, viszont helyette minden alkalommal amikor én kelek korábban, ágyba kapja a kávéját, reggeliét ...stb.
Ajándék helyett vacsora, szórakozás helyett közös sétek...
Főleg, hogy itt a jó idő.
Igen, a férjem.
Nem változott a házasságunk után sem ő, sem a kapcsolatunk.
Azok változnak, akik az elején más képet mutatnak magukról
nah , nem mondtam hogy nem szeretem a sexet, most mélyebb dologról beszélek csak ti nem értitek..
(eggyértelmű hogy a nőtől is fugg de ha mondjuk minden tőlle tehetöt megtesz.. )
mindeggy, csak olyanoktól választ akik házasok, mondjuk 2 évet éltek eggyut, mert előtte minden szép de vajon megmarad-e azután is a jóság
15ös vagyok. 6éve vagyunk együtt, 5éve házasok.
Szex jól működik, bizalom meg van és támogat, megbízható és bármiben/bármikor tudnék rá számítani
néhányan nagyon aranyos válaszokat adtatok.. köszönöm !
én a törődésre gondoltam( akár séta, kávé stb stb) és ugy látom még van ilyen a ma is..
EGy másik válaszolónak: "és nő?" kérdése jogos, én biztos vagyok hogy vannak legalábbis magamat odasorolom :, de ha egy férfi tényleg szeret az eléri hogy a nő is szeresse- ez tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!