Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem az alkalmi szexre hajt?
Szomorúan tapasztalom, hogy szinte minden férfi csak a testiségre helyezi a hangsúlyt. Meglepő számomra, hogy még 25-30 évesen sem akarnak normális testi-lelki párkapcsolatot, csak a szórakozás a lényeg. Miért van ez? Gondolom ez nem kortól függ, hanem az illető személyiségétől, életstílusától...
De mért ilyen a legtöbb férfi?
Mert nem állnak készen komoly kapcsolatra (vagy mert érzelmi analfabéták, vagy egyszerűen nem érzik igényét) a szex viszont hiányzik. Addig nincs semmi gond, amíg az illető elismeri, hogy csak szexet akar.
Amúgy a nők közül is sokan ilyenek, legalábbis a korosztályomban. Én is vadászom egy ideje egy kedves, normális erkölcsű, szép leányzóra, de kb mintha sivatagban keresnék vizet.
21/F
azert mert ti csajok(hogy szepen fogalmazzak) egyre rovidebb szoknyat huztok magatokra es egyre kihivobban oltoztok es viselkedtek na meg minden pasit probaltok szeditteni
Mostanig ugy volt hogy a bugyit fere kellett huzd hogy lasd a pinat de most a pinat kell fere huzd hogy a tanga bugyit meglasd.
En meg azt tapasztalom hogy ha em vagy divatosan oltozve es nem valami markas kocsival mesz bulizni ahol ugyebar szorod a penzt a csajok rad se neznek,egy normalis,szereny pasinak aki csaladra meg gyerekre vagyik eselye sincs naluk
Kedves tetro!
Én nem azt írtam, hogy minden férfi, hanem, hogy SZINTE minden férfi...a kettő nem ugyan az, bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!