Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza elhagyott barátnőmet?
A történet a következő, körülbellül egy fél éve dobtam a volt bnőmet. 1-2 hónapra rá újra elkezdtünk találkozgatni és többször is lefeküdtünk egymással. Ekkor ismét közöltem vele , hogy semmi több nem lesz belőle (belátom végzetes hiba volt). Egy ideig nem beszéltünk. Később feltűnt hogy talált magának mást (nem fogom ócsárolni, de elég ronda a srác), ők azóta nagyon jól megvannak (túlzottan is)és a srácnak nem tetszett, hogy beszélgetünk ezért (gondolom) megkérte volt bnmet hogy tiltson le mindenféle közöségi oldalon. Nemrég tettem egy kísérletet hogy újra beszéljek vele (megkérdeztem hogy mi a helyzet vele, stb (persze egy kedves ismerősöm felhasználóján keresztül küldtem az üzenetet mivel én ugyebár nemtudok)). Közölte velem , hogy hagyjam békén és ne szóljak hozzá többet. Úgy érzem kifogytam az ötletekből :/... Röviden 2szer elbaltáztam. és most szörnyen hiányzik (még mindig). Mit tudnék csinálni? Ötletek? (Félreértések elkerülése végett, nem szenvedem hiányban a nők terén, és ezért tudom hogy nekem ő kell)
Előre is köszönöm
20/F
szia.
velem történt ez, mint ezzel a lánnyal, amit tettél vele. csak mi idősebbek vagyunk jópár évvel.
kb. fél éve szakított velem először, később összejöttünk, aztán megint szakított. utána kicsit összejártunk, de nem éreztem, hogy változna, úgy éreztem, csak dugni akar, aztán valahogy abbamaradt a dolog, aztán mondtam, hogy nem szeretnék vele találkozni.
majdnem 2 hónapig nem beszéltünk. közben írt egy smst, hogy sokat gondol rám, szeretne látni. nem reagáltam. most valamelyik nap mégis úgy éreztem, szeretném látni, és válaszoltam. találkoztunk és nagyon jó volt. eltelt pár nap és azóta egyszer hívott, de semmi arra utaló jel, hogy látni szeretne. az az igazság, hogy túltettem már magam rajta. inkább kíváncsian várom a folytatást, minthogy rágörcsöljek. azóta megdugott több csajt is, szóval már ettől sem félek. szóval. neked kéne átgondolnod, miért is akarod őt visszaszerezni? sőt, ne is gondolkodj rajta, hanem tisztázz magadban is dolgokat. lehet, hogy csak a birtoklási vágy hajt. rólad azt gondolom, fiatal vagy még, és figyelj most magadra inkább. de azt is gondolom, hogy én pl. mint egy ilyen átbaszottfejű csaj, mint a tiéd volt, megtenném, hogy esélyt adok a dolognak, de csak azért, mert a vonzalom és a tartalom nagyon megvan. de ahhoz sokat kellene tennie, amire az ilyen fiúk, mint te is, szerintem nem képesek.
Figyelj, a csaj most szerelmes lett végre egy másik srácba, biztos azt gondolja, hogy csak szét akarod cseszni a kapcsolatát, mivel amíg nem volt senkije, addig nem kellett neked. Biztos, hogy vannak még érzelmei irántad, de örül, hogy végre talált valaki mást. Egyértelműen hülye lenne, ha összejönne veled újra, de mivel csaj és szerelmes, ezért sztem ha nagyon nyomulsz, úgyis ad még egy esélyt, és eldobja a pasiját érted.
Csakis akkor hajts rá, ha komolyan gondolod, hogy most tényleg tudnád teljes szívvel szeretni! Biztos vagy benne, hogy nem csak a féltékenység miatt hiányzik? Nem lenne jobb egy másik csaj, akivel boldog lennél? Mindenképp ő kell neked? Gondolom nem véletlenül szakítottál vele. Gondold át, és ha tényleg biztos vagy az érzelmeidben, akkor teljes erővel hajts rá, de ne úgy, hogy azt molesztálásnak vegye. Inkább kápráztasd el! PL: lepd meg, mikor tudod, hogy egyedül van valahol egy csokor virággal, mondd el neki, hogy mit érzel, és hogy szeretnéd visszakapni. Küldj neki virágokat, és hozzá üdvözlőlapokat, amikre szép dolgokat írsz.:) Vagy ilyesmiket, amiket a romantikus filmekben szoktál látni. Ha tudod, hogy mikor ér haza, akkor az útját vezetheti rózsaszirom hozzád, vagy bármi ilyesmi.:) A lényeg, hogy most halmozd el - ha nem is ajándékokban, de bókokban mindenképp! Kápráztasd el, így ha még tényleg vannak érzelmei irántad, akkor valószínűleg téged választ. És ne add fel az első nem után!
19/L
Ha elég szerelmes vagy, nem adod fel.:) Kivéve ha tudod, hogy azzal a másik palival boldogabb lesz, mint veled lenne.
Nem tudod, hol lakik?:) A személyes kiállás sztem sokkal meggyőzőbb! A romantikus filmekben sem facebookon írkálnak a csajoknak bocsánatkéréseket. Amúgy ha írsz neki egy levelet és azt adod oda neki személyesen, vagy dobod be a postaládába, az is jó ötlet. Írd le a legmélyebb érzéseidet. De személyesen a legjobb sztem.
Annyira szánalmasan tipikus ez a sztori - szerencsére nem minden férfi olyan, mint te, de ismerem a fajtádat - amíg megvan, nem tudod értékelni, aztán amikor már felé tekintget, már kéne, de akkor sem igazi szerelemből, hanem mert a birtoklási vágy dolgozik benned továbbra is.
A beszédmódod ("dobtam", "reménykedtem, hátha találok jobbat" stb.) is tükrözi, milyen önzőn álltál hozzá. Aki szerelmes, annak a szerelme a legjobb, példának okáért.
Utólag már ne kapálózz, ha egy kis esze van a csajnak, esze ágában sem lesz visszamenni hozzád.
És az eszedbe se jutott, hogy nem az új barátja parancsolt rá, hogy tiltson le téged, hanem ő magától akarta így, és tényleg nem akar hallani felőled?
Ezek után csak azt teheted, hogy tanulsz az esetből, és a következő partneredhez normálisabban fogsz viszonyulni, jobban megbecsülöd azt, aki szeret. Még akkor is, ha netán jól nézel ki, és kellesz a nőknek. Vegyél vissza ebből az elszállásból, és jobban fogod érezni magad hosszútávon. Ha meg élvezni akarod, hogy sok nőnek kellesz, akkor vállald, és ne létesíts párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!