Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öngyilkos akarok lenni. Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos akarok lenni. Nincs ki út?!

Figyelt kérdés
Másfél évet jértunk a barétmmal( összesen ).És vége.Szakítottunk.Azt mondta hogy már nem szeret és hogy legyünk barátok.Ez nagyon a lelkem mélyéére hatott.Legyünk barátok..szar helyzet,mikor az a személy mondja miért kész vagyok meghalni.Nélküle nem bírom.Megőrülök.2 hete csak sírok...sírok.Már próbáltam öngyilkos lenni,de valami midnig visszahúzott.Kezeim tele vannak hegekkel,sebekkel...Hányok minden nap,pedig semmit sem eszek.Nem tudok élni nélküle.Nekem ő a minden.És ha ez nem lenne elég,a családommal is rengeteg probléma van.Feleslegesnek érzem magam.Minden nap veszekszek anyámekkal,naggyszüleimmel.Mindekivel.SEnkinek sincs szüksége rám.Új jövevény érkezik a családba.Ami úgyis leköti majd mégjobban mindki figyelmét,és akkor megint mindenki engem fog okolni mindenért.Nincs szükségem még arra is...Már teljesen a padlón vagyok.Nem tudom mi tévő legyek.
2012. márc. 24. 22:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A helyesírási szótár mindig segít!;)
2012. márc. 24. 22:13
 12/19 anonim ***** válasza:
ide szakember kell. a sulitokban nincs iskolapszichológus ?:)
2012. márc. 24. 22:16
 13/19 anonim válasza:
Azzal megtudlak vigasztalni, hogyha azt mondom, hogy nagyobb a farkam mint az exednek és szívesen felajánlom számodra?
2012. márc. 24. 22:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Van 1.De nem tudnák hozzá menni,mert ugysem maradna titokban.
 15/19 anonim ***** válasza:

Az életed nem szabad eldobni...

- Szüleid megőrülnének, örökre fájdalmat okoznál nekik ami akár évtizedeikig elkiséri őket

- Anyukád nem azért szlt, küszködött és szó szerint ordított hogy világra hozzon

- Nem Te vagy az első és az utolsó sem akit kidobnak...

- A temetés nagyon drága..

- Én is "felálltam" 3 éves kapcsolat után, Te is megtudod tenni.

- Haláloddal egy soha el nem múló fájdalom érné minden rokonod. Szükséged van arra hogy a nagymamád sírjon? Édesanyád tönkre menjen..és apukád magába forduljon?

- Ne dobd el az életet, mert más mit nem adna egy normális életért..te pedig egy csalódás miatt képes vagy lemondani magadról.

- Ha nem megy magadtól, fordulj orvoshoz.

Érdemes elolvasnod a soraim.

16/19 anonim válasza:
Soha ne add fel , és fogd fel ugy, hogy majd jön más ha nem akkor is annyi minden van ami szép az életbe és nem kell hozzá másik ember. A baba meg mindig jó dolog összehozza a családot.
2012. márc. 24. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
hello 7-es vagyok ismét amint már mondtam jártam már én is ebben a helyzetben a szüleim elváltak és késöbb rajtam keresztül mondták meg hogy mi a bajuk egymással a napjaim mással se teltek mint veszekedéssel és befordulással aztán szép lessan nem tanultam és megbuktam nálam ez volt a pont ahol már az öngyilkosság megpróbálásáig is eljutottam de aztán nem tettem pedig egyfolytában remegtem nem fáztam hanem ennyire feszült voltam néha még rángatóztam is mint látod én is átéltem ilyet ha gondolod segítek
2012. márc. 24. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne tedd!

Sok fiú van, aki tudna szeretni téged.

Én is barátnőt szeretnék már jó ideje, degyedül vagyok és nagyon nehéz volt elfelejtenem az exem, sírtam, részegre ittam magam, de túlestem rajta és most gőzerővel élem az életem, ismerkedem emberekkel. :)

2012. márc. 24. 23:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem én vagyok az exed?:D
2012. márc. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!