Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akit szeretek nickelbacket hallgat. Mit tegyek?
Én prog. metált hallgatok és játszok (gitározom, később talán énekelni/hörögni is fogok), és ez a kettő nem fér össze. Szerintetek megpróbáljam átcsábítani Dream Theaterrel és Tesseracttal, hátha lesz eredménye? Vagy először csak Pink Floyddal és King Crimsonnal próbálkozzak, nem rajong a metálzenéért. Sajnos a zenei sznobizmusom mellé erős alkohol- és cigarettaintolerancia társul, ezenkívül a festett haj számomra elviselhetetlen, mert hajfetisiszta lettem valaminek a hatására, és ő az egyetlen, akit szeretek, nem szeretném otthagyni. El is kezdtem írni egy 28 perces dalt neki.
21/f
Egyezzetek ki Machine Headben ;D
Amúgy nem értem mi a problémád, én főleg melodic death metált és power metált hallgatok, a barátom meg a 80-as évek rockzenéiért van oda... és mindketten csak jót tanultunk a másiktól ^^
Ne próbáld meg átcsábítani! Nem a zenének kell a fő mérvadónak lennie.
GO NICKELBACK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!