Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akit szeretek nickelbacket hallgat. Mit tegyek?
Én prog. metált hallgatok és játszok (gitározom, később talán énekelni/hörögni is fogok), és ez a kettő nem fér össze. Szerintetek megpróbáljam átcsábítani Dream Theaterrel és Tesseracttal, hátha lesz eredménye? Vagy először csak Pink Floyddal és King Crimsonnal próbálkozzak, nem rajong a metálzenéért. Sajnos a zenei sznobizmusom mellé erős alkohol- és cigarettaintolerancia társul, ezenkívül a festett haj számomra elviselhetetlen, mert hajfetisiszta lettem valaminek a hatására, és ő az egyetlen, akit szeretek, nem szeretném otthagyni. El is kezdtem írni egy 28 perces dalt neki.
21/f
Ez a kérdés most komoly?
Ha igen, meg ne próbáld ráerőszakolni a saját zenei ízlésedet, mert ezzel kb csak irritálnád. Néha betehetsz egy-két zenét, ami neked tetszik, de ne hívd fel rá a figyelmét, hogy "Na most ezt hallgasd meg, ettőle leteszed a hajad!".
És főleg: NE fikázd az ő kedvenc zenéit SOHA! Senki nem szereti, ha az ízlését fikázzák.
És akkor mi van, ha azt hallgatja? És mi van, ha festi a haját? Nem tök mindegy? Nem az a lényeg, hogy szeretitek egymást?
Akit szeretünk, nem akarjuk megváltoztatni, főleg nem ilyen pitiáner, gyerekes dolgok miatt.
Komolyan mondom, besírtam. Na most ha jól értem, akkor van egy csaj, aki más zenét hallgat mint te, és te ezt elviselhetetlennek tartod. Most akkor kétféle filozófiából indulhatunk ki:
1. Minden csaj egyforma, van lyuka, meg két melle. Ha ezt igaznak fogadjuk el, akkor dobd a hülye bulát, és keres magadnak egy másik lyukat, meg két mellet. Az se baj, ha a kettő nem ugyanazon a testen van.
2. Minden csaj külön személyiség, érző lény akikért érdemes küzdeni, szeretni őket, blablabalablbala.... Ha ezt fogadjuk el igaznak, akkor meg a csaj azzal, hogy el tudja fogadni a te számtalan defektusodat, (mert hogy van neked bőven, ezt én megmondom) és téged nem csak egy f...asznak tekint, akiből akárhányat szerezhetne ha akarna, hanem ő is a 2. opciót alkalmazza valószínűleg, és különlegesnek tart, ajánlanám neked hogy becsüld meg inkább, mert ha nem akkor kis idő múlva azt veszed észre, hogy csak a gitárodat fogod ba..szogatni. Mondjuk közben lehet hogy meg tanulsz hörögni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!