Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan aki kapcsolatban van de facebookon az van beállítva neki hogy egyedülálló? Ha igen mit szól hozzá a párotok?
sajnálom, hogy néhány embernek ekkora problémája van..
az élet szar :(
Lehet utálni a facebook-ot (én is utálom), de bármilyen fórumon vagy közösségben letagadni a párodat szerintem gáz. Tökmindegy, hogy az a facebook vagy a helyi könyvtárban az olvasókör.
Ja és persze az egyedülálló nem egyenlő a kapcsolati állapot elrejtésével, ez legyen már tiszta. Ha állítasz valamit, nem ugyanaz, mintha semmit nem mondasz.
Nekem egyébként el van rejtve, mert senkinek nincs hozzá köze. Aki ismer, úgyis tudja. De azért azt nem fogom állítani, hogy egyedülálló vagyok, miközben nem vagyok, csak mert nem csipázom a facebook-ot.
Vagy nem értem... utáljuk a facebook-ot, ezért már bármekkora parasztok lehetünk ezen a felületen (amúgy teljesen nyilvánosan), vagy mi van?? Ez most főleg az előttem szólóknak szól, nem a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!