Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit néztek meg elöszőr egy srácon?
Figyelt kérdés
HA pl. akar veletek vhol ismerkedni vagy csak úgy megnéztek egyett?
Kort is írjatok!
2012. márc. 24. 00:05
31/40 A kérdező kommentje:
ÉS vannak egyéb elvárások is?
Értem ez alatt hogy PL: legyen-e tetoválása,füllbevalója,piercingje?
Szakáll vagy borosta vagy mindkettő?
VAgy egyik sem?
Egyéb öltözködési elvárások?
2012. ápr. 9. 11:36
32/40 anonim válasza:
Első mindenképpen az arc :) Ha az nem tetszik meg első látásra, akkor lehet akármilyen teste akkor sem jönnék össze vele :) A kéz is nagyon fontos, de nem tudom, hogy miért :) Az ideálom: barna haj, barna szem :P
35/40 anonim válasza:
1. szem
2. arc
3. összkép
4. stílus
5. magasság
36/40 anonim válasza:
arc, összkép, köröm, test. utána elmerülök a részletekben: kar, fenék, szem, haj, mellkas
37/40 anonim válasza:
A borosta a gyengém *-* csak legyen ápolt, és ne túl hosszú! :P
amúgy pedig a ruházatával nincs elvárásom, csak ne az a térdig letolt, ill. ne a "menő vagyok, idesüss!"-féle "rapperruha"! :D
38/40 anonim válasza:
Hát,én álltalába a karját nemtudom miért de ez nálam rohadt fontos akkor a séróját, a szemét és a seggét.. :D 16/Ł
39/40 anonim válasza:
a szemét!! és ha vonzónak találok egy srácot akkor nagy valószínűséggel azért mert tetszik a szeme. 16/L
40/40 anonim válasza:
igen,utána nézem az ujjait,kezét :D régebben nem,de mostanában nagyon fontosnak tartom az ujjak végének, a körmöknek az állapotát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!