Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit néztek meg elöszőr egy srácon?
Figyelt kérdés
HA pl. akar veletek vhol ismerkedni vagy csak úgy megnéztek egyett?
Kort is írjatok!
2012. márc. 24. 00:05
21/40 anonim válasza:
# 8/20-as vagyok :)
Hát nálam a jó segg olyan hogy: nem lapos, nem is nagyon nagy és löttyedt :)
én pasimnak ilyen segge van, pedig pocakos, mackós :D mindig elgyengülök ha meglátom :D
22/L
23/40 A kérdező kommentje:
Egyesek írják h. a cipőt is.Azt én is megszoktam nézni a lányoknál :))).
Cipőnél van valamilyen különösöbb elvárás?
Na az én seggembe pl. bele lehet markolni :DDDD.
2012. márc. 25. 14:04
24/40 anonim válasza:
Én írtam a cipőt jól le is pontoztak érte :) Alapvetően nekem a converse-ek tetszenek, vagy valami faszább tornacipő, akármi csak ne a klasszik férfi bőrcipő, meg ne ilyen futó/kosaras akármi. Nem tudom igazán definiálni, hogy mi tetszik, de nekem egy cipő sokat elmond a viselőjéről.
25/40 anonim válasza:
A kisugárzás a legfontosabb:) am igen, énnekem is fontos h egy srácnak jó feneke legyen:$ nekem szerintem a legfontosabb a szem:)
26/40 anonim válasza:
magasabb legyen nálam->összkép->arc->cipő->haj->mosoly(sokat számít ha egy fiu mosolyog!!)->ezek után jön az h kedves-e.tehát a belső.(nekem ez igy mind sorrendben;D)
27/40 anonim válasza:
arc, testalkat, öltözködés, kezek ápoltsága. ilyen sorrendben.
a mosolygás és a szemkontaktus már jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!