Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a bnőtök azért szakít mert úgy érzi magányos a kapcsolatban, és nem fontos igazán, ti hagynátok elmenni?
szerintem is érdemes figyelned a 3. válaszra.
ha hagyott elmenni vagy nem szeretett igazán vagy rájött, h bár szeret, nem tudja/akarja azt nyújtani, amit elvárnál tőle.
Bennünk volt a lehetőség ,de nem ezen a szinten és ezt ő is tudta. az fájt h ő maradt volna ebben pedig tudta h én napról napra jobban többet érzek.és ez nem korrekt. sokszor volt közönyös és rideg. nem éreztem h szerelemmel szeret inkább csak úgy elvoltunk.. -és ez nekem fájt.
Szerintem hinni valamiben ami fontos egészen más mint beleképzelni valakibe valamit. Én hittem h ő benne sokkal több van mint amit kihoz magából és a kettőnk helyzetéből .oké h az ő döntése hogyan él -de én is attól fejlődök ha inspirálnak szeretetteljes meggyőződéssel h hisznek bennem..
mind1 aki érti érti,aki nem nem.
köszönöm a válaszokat.
*Csak azt mond meg ha nincs lehetőség ,akkor mi a perspektíva akár érzelmileg -hiszen a egy kapcsolat közös útról szól ..-ha stagnálnak ..vagy ha nincs az egészben egy tűz ami élteti és viszi előre akkor elmúlik ..-és én mint energiaforrás kevés voltam..
Lehet, félreértetted, amit "lehetőségnek" neveztem. Úgy értettem, hogy a pasi volt valamilyen, te meg úgy gondoltad, hogy ő tökéletes lehetNE vagy lenNE, ha pár dologban változna vagy másképp csinálna valamit. Ez a feltételes mód a "lehetőség". Beleláttál olyan lehetőséget, ami nem volt benne, mert ő olyan volt, amilyen, nem olyan, aki neked megfelelt volna.
Igazad van, ha nincs tűz, a kapcsolat stagnál, majd elmúlik. De NEM kizárólag a te felelősséged, hogy energiaforrás légy. Egy kapcsolat KÉT emberen múlik, nem az egyiken, nem a másikon (és sosem egy harmadikon, akár szerető, barát vagy rokon legyen). Csak akkor működik, ha mindketten akarjátok. Ha a párod nem akarta, nem tett érte... nem működik.
Inspirálni csak azt lehet, aki fogékony rá. Csak az fogékony rá, aki érzelmileg eljutott bizonyos szintre veled kapcsolatban. Akit már nem szeretsz vagy szeretsz, de nem eléggé, és nem úgy, ahogy kellene, vagy csak belefásultál, az nem tud téged inspirálni. Csak az tud, akit szeretsz.
Most mennem kell, ha még szeretnél beszélgetni, küldj privit.
kedves kérdező. kegyetlenül hangzik, de leírom, hátha segítségedre lesz abban, h fel tudd dolgozni.
nem hibáztathatod őt, mert nem akart felelősséget vállalni érted, a te életedért, e te fejlődésedért, a te érzelmi kiteljesedésedért. rosszul hangzik, de végső soron mindegy, h miért nem akarta veled és h mással képes lesz-e rá. az egyetlen, ami tényleg bánthatott téged, h hagyta volna így is tovább folydogálni a dolgot. de te ezt megoldottad és kiléptél. az, h ennek vége, valójában lehetőség arra, h megtaláld, akit keresel. zárd le, fogadd el, éld az életet és majd jön az, aki kell. hidd el, egy napon hálás leszel ennek a fiúnak, h nem csábított vissza magához
aki menni akar annak segíteni kell csomagolni...
ez van..tudom, h fáj....de abból már sosem lesz semmi...ilyennel meg ne vicceljen senki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!