Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy újabb férfi vágott át! Mennyi lesz még? Itt sírok kérlek vigasztaljatok meg!
Istenem, meghalok :'( :'( Pont most dobott ki a párom fészbukon. Annyit nem volt képes megtenni, hogy idejön, pedig amúgy is úgy volt megbeszélve, hogy ma találkozunk. Elhitette velem, hogy ő más mint a többi. Ezek után hogy higgyek bárkinek is?
Kérlek mondjatok 1-2 vigasztaló szót!! :'(
Elég nagy tróger akkor 35 éves létére.Remélem letörlöd és letiltod őt fb-ról ezekután!
És ne aggódj találsz majd olyat,aki a gyereked is szeretni fogja!
Megértelek teljes mértékben! Velem 4 év után telefonon(!) szakított a párom...vagyis most már volt párom. Sírd ki magad alaposan, és próbáld meg elfelejteni őt. Nem érdemli meg a könnyeidet. Az idő minden sebet begyógyít.
22/N
sajnálom :(
engem msn-en dobott ki anno a nem gazdag, nem izmos, nem jóképű párom, aztán másnap már más csajjal járt.
ő volt az első pasim akit szerettem.
de én azért se törődtem bele, összejöttem mással.
őt én hagytam ott, más okból.
aztán eltelt pár év, keresett a régi hogy mennyire bánja, tévedett stb.
nem akartam esélyt adni sokáig, de bizonyított.
mondjuk mi tinik voltunk még akkor és változik az ember
de egy 35 évesnél ez nem olyan valószínű.
szerintem jobbat érdemelsz, fel a fejjel :)
sajna ilyenek az emberek...kihasználják egymást .. el kell fogadni 100% ne bizál meg senkibe:P
25F
Hát Anyukám, téged még én is megsajnáltalak, pedig én szoktam ám más nyomorán röhögni.
Ha ismernélek és komáználak, lehet, elmennék a taghoz egy baráti csevejre...
Szerintem öltözzél fel szexisen, amolyan igazi MILF módjára, szedjél fel valakit egy estére és qrj egy hatalmasat, mindjárt jobb kedved lesz, és tudsz majd gondolkodni. Hogy ezután hogyan tovább, arról fingom sincs, tovább nem látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!