Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy újabb férfi vágott át!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy újabb férfi vágott át! Mennyi lesz még? Itt sírok kérlek vigasztaljatok meg!

Figyelt kérdés

Istenem, meghalok :'( :'( Pont most dobott ki a párom fészbukon. Annyit nem volt képes megtenni, hogy idejön, pedig amúgy is úgy volt megbeszélve, hogy ma találkozunk. Elhitette velem, hogy ő más mint a többi. Ezek után hogy higgyek bárkinek is?

Kérlek mondjatok 1-2 vigasztaló szót!! :'(

2012. márc. 23. 21:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem a Fb-s gyerekeskedést csak a 12-17 évesek csinálják ...
2012. márc. 23. 21:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy tróger akkor 35 éves létére.Remélem letörlöd és letiltod őt fb-ról ezekután!

És ne aggódj találsz majd olyat,aki a gyereked is szeretni fogja!

2012. márc. 23. 21:59
 13/25 anonim ***** válasza:
majd meg lesz az igazi hidd el azt érezni lehet hogy télleg más mint a többi az igazi normáis fiúk félénkek és először nem nagyon mernek kezdeményezni (ez lehet hogy kicsit egoistán hangzik de én már csak tudom hisz én is ilyen vagyok)
2012. márc. 23. 21:59
 14/25 Zitka ***** válasza:
100%

Megértelek teljes mértékben! Velem 4 év után telefonon(!) szakított a párom...vagyis most már volt párom. Sírd ki magad alaposan, és próbáld meg elfelejteni őt. Nem érdemli meg a könnyeidet. Az idő minden sebet begyógyít.

22/N

2012. márc. 23. 22:09
 15/25 anonim válasza:
ez az élet rendje ez van.....
2012. márc. 23. 22:09
 16/25 anonim ***** válasza:

sajnálom :(

engem msn-en dobott ki anno a nem gazdag, nem izmos, nem jóképű párom, aztán másnap már más csajjal járt.

ő volt az első pasim akit szerettem.

de én azért se törődtem bele, összejöttem mással.

őt én hagytam ott, más okból.

aztán eltelt pár év, keresett a régi hogy mennyire bánja, tévedett stb.

nem akartam esélyt adni sokáig, de bizonyított.

mondjuk mi tinik voltunk még akkor és változik az ember

de egy 35 évesnél ez nem olyan valószínű.

szerintem jobbat érdemelsz, fel a fejjel :)

2012. márc. 23. 22:25
 17/25 anonim ***** válasza:
faszbuk
2012. márc. 23. 22:50
 18/25 anonim ***** válasza:

sajna ilyenek az emberek...kihasználják egymást .. el kell fogadni 100% ne bizál meg senkibe:P

25F

2012. márc. 23. 23:11
 19/25 Betonfasz ***** válasza:

Hát Anyukám, téged még én is megsajnáltalak, pedig én szoktam ám más nyomorán röhögni.

Ha ismernélek és komáználak, lehet, elmennék a taghoz egy baráti csevejre...

Szerintem öltözzél fel szexisen, amolyan igazi MILF módjára, szedjél fel valakit egy estére és qrj egy hatalmasat, mindjárt jobb kedved lesz, és tudsz majd gondolkodni. Hogy ezután hogyan tovább, arról fingom sincs, tovább nem látok...

2012. márc. 24. 02:20
 20/25 anonim válasza:
Szerintem nem kéne sírnod miatta. Inkább tudatosítsd magadban, hogy mennyire szerethetett téged ha így rakott ki ... És egy ilyen ember megérdemli, hogy szomorkodj utána ? Persze, hogy nem :) Ne is mutasd ki neki, hogy ez fáj neked, ne add meg neki még ezt az örömöt is.
2012. márc. 24. 03:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!