Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy újabb férfi vágott át! Mennyi lesz még? Itt sírok kérlek vigasztaljatok meg!
Istenem, meghalok :'( :'( Pont most dobott ki a párom fészbukon. Annyit nem volt képes megtenni, hogy idejön, pedig amúgy is úgy volt megbeszélve, hogy ma találkozunk. Elhitette velem, hogy ő más mint a többi. Ezek után hogy higgyek bárkinek is?
Kérlek mondjatok 1-2 vigasztaló szót!! :'(
elég gyenge gerinctelen kis b u z i, hogy egy kib@szott facebukkon szakítz...szánalmas kis b u z i!
te meg szereztél tapasztalatot! sokan túlesnek ilyeneken! Legközelebb majd nem fogsz mindent elhinni a pasinak, de ettől nem kell feladni!!
27/f
Jaj szegény, kell még jóképű magas gyerek?Hm?Akkor viseld el a csalódásokat ha nem adsz esélyt a kevésbé tökéleteseknek is.Jegyezd meg a nagyon tökös nyomulós gyerekekkel így jársz!
Nem kellett a visszahúzódó UGYE? igaz?! Hát akkor így jártál.
Sajnállak drága! :(
De talán ha végre nem csak a legjobb képű legmenőbb f@szkalapokra buknátok nem szenvednétek ennyit.
Én meg senkinek sem kellek, mert túl jó fiú vagyok, de ez az én bajom tudom. Én ezért sírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!