Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 év feletti férfiak! Eltudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 év feletti férfiak! Eltudnátok képzelni egy 17 éves lányt barátnőnek?

Figyelt kérdés

Nekem ez a korcsoport jön be.

Van egy kis apakomplexusom is. :P

Jó lenne odabújni egy érett pasihoz. :)

Hogyan tudnék felszedni egy ilyen pasit?

A külsőmmel szerintem nincs probléma, egész csinos vagyok.

Csak egy kicsit izgulos vagyok, és zavarba jövök ha ismerkedek egy pasival.

2012. márc. 23. 16:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem tudom, nekem egy osztálytársam érettségi évében (18-19 volt) összejött egy 30+-os pasival, nagyon hülyén néznek ki együtt (simán az apjának néznéd). Igazából nem is az a baj, hogy te vonzódsz hozzá, szerintem ez normális a fiatal lányoknál, de a pasinál tuti valami gond van, ha ilyen fiatal lányokra bukik. Fiatalkorában nem tudott becsajozni és ezzel kompenzálja, vagy ilyesmi. Nem vagyok maradi, de szerintem ez azért egy kicsit túlzás. Gondolom a szüleid sem lennének oda az ötlettől.
2012. márc. 23. 18:01
 22/26 anonim ***** válasza:
51%

én hót ziher hogy járnék 17 évessel majd 35 évesen :D

De lehet csak most gondolom így (?)

F18

2012. márc. 23. 19:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Valaki írta, hogy simán az apjának látszik a 30+os pasi.

Párom is 30+os, de mikor "szemet vetettem rá" én max. 25nek tippeltem.

A gond tényleg az lenne, hogy a pasi házat, gyereket, családot akar már ilyen korban, amit persze egy 17 éves lány éppenséggel meg tud adni neki, de előbb-utóbb rossz vége lesz, és azt a gyerek szívja meg a legjobban.

Szerintem a legtöbb lányra 17-19 éves kora körül rákattan 1-1 30-as pasi, de akinek van egy csöpp esze, az tudja, hogy csak ki akarja használni a pasi.

Bár...én a kérdezőt is megértem valamilyen szinten. Mert hát nézzétek csak meg a mai 16-25 év közti fiúkat....én sem járnék egyikkel sem.

2012. márc. 23. 20:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Akit írtam, az olyan 32-33 körül lehetett, de simán kinézett 40-nek. És 40 évesen már lazán lehet 18 éves lányod, szóval nézhetnek az apjának. :)
2012. márc. 23. 20:54
 25/26 anonim ***** válasza:
57%
Az elég gáz, ha valakit 32-33 évesen 40 körülinek néznek. Tőlem rendszeresen kérdezik meg, hogy milyen szakra járok az egyetemen ... Csont nélkül 10+ évet tudok letagadni ---
2012. márc. 23. 21:03
 26/26 anonim válasza:
100%
elég fiatalon kurvulsz
2012. márc. 23. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!