Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év feletti férfiak! Eltudnátok képzelni egy 17 éves lányt barátnőnek?
Nekem ez a korcsoport jön be.
Van egy kis apakomplexusom is. :P
Jó lenne odabújni egy érett pasihoz. :)
Hogyan tudnék felszedni egy ilyen pasit?
A külsőmmel szerintem nincs probléma, egész csinos vagyok.
Csak egy kicsit izgulos vagyok, és zavarba jövök ha ismerkedek egy pasival.

Ez szerintem gáz, mondom ezt 22 évesen úgy, hogy nincs barátom.
Viszont ha ki akarod használtatni magadat, akkor hajrá. Amúgy nem értem, hogy mi bajod a kőművesekkel stb. mert sokan normálisabbak, mint aki pl. irodában dolgozik.

Én 23 vagyok, de még így is meggondolnám, hogy kezdjek-e egy 17 évessel. 20 év környékén nagyon sokat változnak a lányok, sokkal érettebbek lesznek.
Egy 17-18 éves még otthon él, nem dolgozik, suliba jár. Ezzel szemben egy 20-30 évesnek már melója van, független a szülőktől. Teljesen egyenlőtlen szituáció. Te jó esetben érettségit szeretnél, ő már gyereket és házat. Teljesen más élethelyzet.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy vagy a pasi pénzén mész vele mindenhova, ő fizet mindent, vagy a szüleidet húzod le. Egyszerűen nem tudsz vele lépést tartani. Ez így milyen már?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!