Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 év feletti férfiak! Eltudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 év feletti férfiak! Eltudnátok képzelni egy 17 éves lányt barátnőnek?

Figyelt kérdés

Nekem ez a korcsoport jön be.

Van egy kis apakomplexusom is. :P

Jó lenne odabújni egy érett pasihoz. :)

Hogyan tudnék felszedni egy ilyen pasit?

A külsőmmel szerintem nincs probléma, egész csinos vagyok.

Csak egy kicsit izgulos vagyok, és zavarba jövök ha ismerkedek egy pasival.

2012. márc. 23. 16:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Mert nincs pasija..
2012. márc. 23. 16:50
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Írj! :)
2012. márc. 23. 16:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Tavasz van, nemsokára kezdődnek az építkezése, felújítások. Na ott lesz egy csomó kőműves, festő, segédmunkás, aki majd fütyül neked.
2012. márc. 23. 16:55
 14/26 A kérdező kommentje:
Nekem nem a kőművesek kellenek. -.-
2012. márc. 23. 16:56
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van pasim:) Én gáznak tartom.Én szégyellném a környezetemben,szégyelltem volna.Mert egyértelmű,hogy ez hosszabb távon nem működhet,az eltérő igények miatt.És az ilyen korú pasik 99%-a csak a szex miatt lenne veled együtt. Én anno egy 11 évvel idősebb pasit utasítottam vissza,pont ezért,igaz,én fiatalabb voltam,mint most te.Nagyon-nagyon ritka,hogy ebből egy jól működő kapcsolat legyen.
2012. márc. 23. 16:58
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

Ez szerintem gáz, mondom ezt 22 évesen úgy, hogy nincs barátom.

Viszont ha ki akarod használtatni magadat, akkor hajrá. Amúgy nem értem, hogy mi bajod a kőművesekkel stb. mert sokan normálisabbak, mint aki pl. irodában dolgozik.

2012. márc. 23. 17:00
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

Én 23 vagyok, de még így is meggondolnám, hogy kezdjek-e egy 17 évessel. 20 év környékén nagyon sokat változnak a lányok, sokkal érettebbek lesznek.

Egy 17-18 éves még otthon él, nem dolgozik, suliba jár. Ezzel szemben egy 20-30 évesnek már melója van, független a szülőktől. Teljesen egyenlőtlen szituáció. Te jó esetben érettségit szeretnél, ő már gyereket és házat. Teljesen más élethelyzet.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy vagy a pasi pénzén mész vele mindenhova, ő fizet mindent, vagy a szüleidet húzod le. Egyszerűen nem tudsz vele lépést tartani. Ez így milyen már?

2012. márc. 23. 17:09
 18/26 anonim ***** válasza:
57%
fiatal vagy még, bolond vagy még ennyi majd észbekapsz
2012. márc. 23. 17:14
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 F vagyok, de 17 évesen barátnőnek nem tudom elképzelni. Max egy pár éjszakás kalandnak.
2012. márc. 23. 17:26
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
max ha 22-nek nézel ki 17 helyett, szép hosszú combokkal, fejlett feszes cickókkal.
2012. márc. 23. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!